PRODAVNICA REČI, jedinstvena u svetu, otvorena u Beogradu a potom i za inostrano tržište

03. February 2021
Foto: Prodavnica reči
Foto: Prodavnica reči

 Početak februara u Beogradu obeležio je nesvakidašnji događaj: na press konferenciji u UŠĆE Shopping Centru predstavljena je PRODAVNICA REČI ! Ova jedinstvena prodavnica otvorena je prvo u Beogradu, a odmah zatim i u svetu. Potpuno autentična ponuda predstavljena je prvo u ONLINE prodavnici na srpskom, a potom i na platformi na engleskom jeziku. Iako je u pitanju online prodavnica, otvorena je u UŠĆE Shopping Centru kao jedinstvenom mestu u Beogradu gde su posetioci u mogućnosti da uživaju, ne samo u kupovini, već i u najraznovrsnijim doživljajima, druženjima, sastancima, motivacionim govorima... Jedinstvena prodavnica u jedinstvenom šoping centru!

Pored ulaza ove čudesne prodavnice stoji  tekst:

“Reči su moćne.
Reči mogu potpuno izmeniti životni tok. Zato je potrebno shvatiti koliko su ozbiljan proizvod. A što je najvažnije, ne postoji osoba u čijem životu ne igraju važnu ulogu. Od njih nekada zavisi uspon ili pad, pa čak i sam život.”
 
Raznovrsnu ponudu ove prodavnice predstavila je lično autorka i vlasnica idejnog koncepta prodavnice - Vesna Vlatković, zvanično “Najbolji PR Balkana za 2020. godinu”. Ona je objasnila da se u ovoj prodavnici može naručiti izrada tekstova, pisanje govora za različite prilike, pisanje poezije, pa čak i knjiga, dok je najluksuzniji proizvod -  “magična reč” – proizvod koji podrazumeva kupovinu i reči ali i ideja. Napomenula je da trenutkom kupovine kupac postaje vlasnik reči i dobija moć da ih upotrebi. Kada su u pitanju usmene reči, Autentičan program edukacije je, takođe, jedinstven jer će ga, po sopstvenom programu zasnovanom na izuzetnom iskustvu, držati lično autorka koncepta ove neobične prodavnice koja je već činom otvaranja postavila temelj novog brenda - u svetskim okvirima. A trening Uspeh u pet koraka, proizvod tako potreban poslovnim ljudima, otvoriće, istakla je Vesna Vlatković, put uspeha mnogim mladim menadžerima.
 
Govoreći o ceni proizvoda, gospođa Vlatković je istakla da će u toj prodavnici biti skupi proizvodi i dodala: “Nikada neće biti rasprodaja jer nikada nećemo umanjiti vrednost reči, ali će zato biti poklona i darivanja i kreativne zabave sa posetiocima kroz konkurse – Reč po reč-nagrada”.
 
Na otvaranju Prodavnice reči novinarima se obratila i Nevena Martinović, PR i digital menadžer UŠĆE Shopping Centra, naglasivši da je upravo brend UŠĆE prepoznat kao sinonim za kupovinu u zemlji i regionu, ali i mesto koje postavlja standarde na tržištu i gde se sve prvo desi, pa tako i otvaranje ove jedinstvene prodavnice. Ona je izrazila i zadovoljstvo što kao ugledna kompanija mogu da podrže i stvaranje jednog novog originalnog brenda i požela autorima puno lepih i inspirativnih reči. 
 
Specijalni gost na ovom nesvakidašnjem događaju bila je Brana Antović, vlasnik i urednik bloga Brana’s divine world, koju je domaćin izabrao kao ličnost koja poštuje reči i u svom radu neguje autentičan stil komunikacije i odevanja, ali, pre svega, stoji iza svojih reči jer ima stav. 
Kao PR menadžer od formata, Vesna Vlatković nije zaboravila da istakne i prijatelje Prodavnice, koji su vizionarski prepoznali i podržali koncept, poklonivši mu poverenje, a to su poznati brendovi: Ušće šoping centar, A Hoteli, HSS, Beoeexpo, Profit magazine, Turistički svet, Business and Luxury, E kapija i Ninamedia, a onda je konačno proglasila jedinstvenu online PRODAVNICU REČI otvorenom za sve posetioce na portalima www.prodavnicareci.com  i www.thewordsmarket.com
 
Redakcija magazina Turistički Svet novoj prodavnici želi mnogo klijenata, s željom da dobra energija reči preplavi ovaj svet. A oni koji budu pratili Prodavnicu reči imaće i dodatni benefit: mogućnost da osvoje neku od vrednih nagrada.
 

Last comment

Milica
Thursday , 04.02.2021. 10:24h
Recommendation:
1
+
0
-
Bas im je kul sajt i ponuda
Maki
Thursday , 04.02.2021. 10:22h
Recommendation:
1
+
0
-
Kakva ideja! Ovako nesto jos nismo videli, zvuci bas interesantno :)
Jelena
Wednesday , 03.02.2021. 14:26h
Recommendation:
2
+
0
-
U moru materijalnih stvari i jurnjavi za istim, zaboravljamo vazne nematerijalne. Možda je bas ovo rešenje, da dajući materijalnu vrednost, pocnemo više da ih cenimo i verujem da je bas to smisao ove prodavnice. Sa druge strane posebno će biti znacajno u poslovnom svetu,: za govore, tekstove na sajtovima, za reklamna pisma... (na zahtev, ali bez subjektivnog opterećenja i sa umerenošću neazavisnog posmatraca)

Connected news

Others
Kako obezbediti bezbedno kupanje u doba pandemije
09. April 2021
I ove, kao i prošle godine očekuje se veća popunjenost domaćih hotela, jer se sve...
Others
U Ruskom domu uskoro izložba povodom šest decenija od prvog čovekovog leta u svemir
07. April 2021
 Čitava naša planeta bila je 12. aprila svedok događaja koji je iz korena promenio...
Others
Najlepši pejzaži Srbije od danas krase gradske autobuse
07. April 2021
Projekat „EU za Naturu 2000 u Srbiji“ započinje kampanju „Zdrava priroda za...
Others
HVAC UVC Sterilizacioni kanal – efikasna brana za širenje virusa i bakterija kroz klimatizacione i ventilacione sisteme
02. April 2021
  Inovativno rešenje za sprečavanje širenja virusa Covid 19 i ostalih...