Dodeljena priznanja Biznis partner 2018

20. Jun 2018
Dodeljena priznanja Biznis partner 2018

Pod sloganom „U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner“ kompanija Mass Media International je na svečanoj ceremoniji u hotelu Crowne Plaza Beograd, upriličenoj 19. juna, dodelila regionalne nagrade Biznis partner 2018.

Nagrade Regionalni Biznis Partner 2018 dodeljene su po jednoj najboljoj kompaniji iz zemalja regiona, a to su: Gebruder Weiss Austrija, Podravka Hrvatska, AD Montecargo Crna Gora, GS-Tvornica mašina Travnik Bosna i Hercegovina, Kanet Agro Makedonija, Tvornica obuće BEMA Republika Srpska, Toneli Slovenija i Egrokorr Festékipar Mađarska.

Dodeljene su i specijalne nagrade:

Biznis ličnost jugoistočne Evrope za 2018 godinu je gospodin Tome Glavchev, predsednik kompanije NOEL Export-Import DOOEL Makedonija.

Telekom Srbija je ovogodišnji laureat Biznis Partner PLUS za iskazan najviši stepen društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici.

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) dobitnik je nagrade Biznis Partner Extra 2018 za poseban doprinos unapređenju poslovne klime i regionalnim integracijama kroz jačanje ekonomske saradnje između Srbije i Nemačke.

Nagrada Biznis Partner Special 2018 dodeljena je Kazalištu Ulysses iz Hrvatske za izrazit doprinos u oblasti kulture i umetničkog stvaralaštva.

Visoka škola za komunikacijski menadžment “Edward Bernays” iz Zagreba dobitnik je nagrade EDU Biznis Partner 2018 za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i veština menadžera.

Biznis Partner Special 2018 zaslužio je Grad Subotica, kao najbolja lokalna samouprava, a kompanija Luka Bar a.d., Crna Gora za izuzetan doprinos ekonomskom prosperitetu jugoistočne Evrope kroz inovativna i efikasna rešenja u razvoju transportnih pravaca i bezbednom protoku robe, kapitala i ljudi.

Nagrade Media Biznis Partner 2018 dodeljene su medijskim kućama koje su dale izrazitu podršku poslovnim subjektima u regionu, a to su: RTV Pink, NID kompanija Novosti AD, Privredni vjesnik Zagreb i  KOPERNIKUS CABLE NETWORK – TV „K::CN“.

Laureati Biznis Partner 2018 su najbolje kompanije iz različitih privrednih oblastii koje su registrovane na teritoriji Republike Srbije: Dunav osiguranje a.d.o., Beograd, Zepter International, GP Planum Beograd, Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad, ProCredit Bank, Elektromontaža, PPT Namenska Trstenik, Swissterm Beograd, Visoka škola modernog biznisa Beograd, Meteor Beograd, Eko Step Pelet Petrovac na Mlavi, ITG komunikacije, Aluroll Batočina, Potens perforacija Požega, Salveo Beograd, Medius Stara Pazova, Lučar Novi Sad, Stara Varoš Topola, Eterna Medical System, Printing Line, Umetnička livnica Braća Jeremić.

Na kraju svečane ceremonije posebna nagrada "Best partner 2018" dodeljena je kompaniji koja je zavredila epitet najboljeg partnera na osnovu tajnog glasanja ovogodišnjih laureata. Dobitnik ovog priznanja je ProCredit Bank.

- Kada smo, pre 24 godine, ustanovili nagradu "Biznis partner" za poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost, činilo mi se najtežim da uverim i druge partnere koliko je bitna činjenica to što kompanije same predlažu i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje veruju da zadovoljavaju utvrđene ozbiljne kriterijume. Srećan sam što smo u protekle dve decenije u tome uspeli, a to potvrđuje činjenica da je "Biznis partner" zaživeo u regionu i da je veliki broj kompanija i institucija iz zemalja u regionu zasluženo dobilo ovu prestižnu nagradu - poručio je Milivoje Radovanović, generalni direktor Mass Media International.

Svečana ceremonija dodele Regionalne nagrade "Biznis Partner" bila je prilika da se na jednom mestu tradicionalno okupe brojni ugledni privrednici, članovi diplomatskog kora, ličnosti iz javnog i kulturnog života regiona, kao i predstavnici velikog broja medija.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Održan sastanak regionalne fokus grupe projekta SI4CARE: Socijalne inovacije za unapređenje brige o starim licima
12. Oktobar 2021
U prostorijama Ministarstva zdravlja održan je regionalni sastanak fokus grupe projekta...
Razno
07. Septembar 2021
Kako je kavijar postao nadaleko poznat, zašto je i kada bio hrana siromašnih, zbog...
Razno
Otvoren Regionalni smart siti centar u Vrnjačkoj Banji
02. Septembar 2021
Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović otvorio je juče Regionalni...
Razno
WIZZ AIR uvodi vakcinaciju protiv Covida-19 za posadu
01. Septembar 2021
Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, objavila je danas da će...