Dodeljena priznanja Biznis partner 2018

20. June 2018
Dodeljena priznanja Biznis partner 2018

Pod sloganom „U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner“ kompanija Mass Media International je na svečanoj ceremoniji u hotelu Crowne Plaza Beograd, upriličenoj 19. juna, dodelila regionalne nagrade Biznis partner 2018.

Nagrade Regionalni Biznis Partner 2018 dodeljene su po jednoj najboljoj kompaniji iz zemalja regiona, a to su: Gebruder Weiss Austrija, Podravka Hrvatska, AD Montecargo Crna Gora, GS-Tvornica mašina Travnik Bosna i Hercegovina, Kanet Agro Makedonija, Tvornica obuće BEMA Republika Srpska, Toneli Slovenija i Egrokorr Festékipar Mađarska.

Dodeljene su i specijalne nagrade:

Biznis ličnost jugoistočne Evrope za 2018 godinu je gospodin Tome Glavchev, predsednik kompanije NOEL Export-Import DOOEL Makedonija.

Telekom Srbija je ovogodišnji laureat Biznis Partner PLUS za iskazan najviši stepen društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici.

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) dobitnik je nagrade Biznis Partner Extra 2018 za poseban doprinos unapređenju poslovne klime i regionalnim integracijama kroz jačanje ekonomske saradnje između Srbije i Nemačke.

Nagrada Biznis Partner Special 2018 dodeljena je Kazalištu Ulysses iz Hrvatske za izrazit doprinos u oblasti kulture i umetničkog stvaralaštva.

Visoka škola za komunikacijski menadžment “Edward Bernays” iz Zagreba dobitnik je nagrade EDU Biznis Partner 2018 za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i veština menadžera.

Biznis Partner Special 2018 zaslužio je Grad Subotica, kao najbolja lokalna samouprava, a kompanija Luka Bar a.d., Crna Gora za izuzetan doprinos ekonomskom prosperitetu jugoistočne Evrope kroz inovativna i efikasna rešenja u razvoju transportnih pravaca i bezbednom protoku robe, kapitala i ljudi.

Nagrade Media Biznis Partner 2018 dodeljene su medijskim kućama koje su dale izrazitu podršku poslovnim subjektima u regionu, a to su: RTV Pink, NID kompanija Novosti AD, Privredni vjesnik Zagreb i  KOPERNIKUS CABLE NETWORK – TV „K::CN“.

Laureati Biznis Partner 2018 su najbolje kompanije iz različitih privrednih oblastii koje su registrovane na teritoriji Republike Srbije: Dunav osiguranje a.d.o., Beograd, Zepter International, GP Planum Beograd, Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad, ProCredit Bank, Elektromontaža, PPT Namenska Trstenik, Swissterm Beograd, Visoka škola modernog biznisa Beograd, Meteor Beograd, Eko Step Pelet Petrovac na Mlavi, ITG komunikacije, Aluroll Batočina, Potens perforacija Požega, Salveo Beograd, Medius Stara Pazova, Lučar Novi Sad, Stara Varoš Topola, Eterna Medical System, Printing Line, Umetnička livnica Braća Jeremić.

Na kraju svečane ceremonije posebna nagrada "Best partner 2018" dodeljena je kompaniji koja je zavredila epitet najboljeg partnera na osnovu tajnog glasanja ovogodišnjih laureata. Dobitnik ovog priznanja je ProCredit Bank.

- Kada smo, pre 24 godine, ustanovili nagradu "Biznis partner" za poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost, činilo mi se najtežim da uverim i druge partnere koliko je bitna činjenica to što kompanije same predlažu i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje veruju da zadovoljavaju utvrđene ozbiljne kriterijume. Srećan sam što smo u protekle dve decenije u tome uspeli, a to potvrđuje činjenica da je "Biznis partner" zaživeo u regionu i da je veliki broj kompanija i institucija iz zemalja u regionu zasluženo dobilo ovu prestižnu nagradu - poručio je Milivoje Radovanović, generalni direktor Mass Media International.

Svečana ceremonija dodele Regionalne nagrade "Biznis Partner" bila je prilika da se na jednom mestu tradicionalno okupe brojni ugledni privrednici, članovi diplomatskog kora, ličnosti iz javnog i kulturnog života regiona, kao i predstavnici velikog broja medija.

Comments (0)

Connected news

Others
Ašgabat na vrhu liste najskupljih gradova za strance, Beograd na 163. mestu
24. June 2021
Glavni grad Turkmenistana Ašgabat najskuplji je grad u svetu za strance, objavila je...
Others
Prvi električni parking za bicikle i trotinete u Srbiji
05. June 2021
Potpuno bezbedno mesto za parkiranje bicikala i trotineta na Kalemegdanu  ...
Others
Treći WINE GARDEN u Botaničkoj bašti - 12. i 13. juna: Vinski piknik u centru grada
29. May 2021
Botanička bašta „Jevremovac“ će po treći put biti domaćin najotmenije...
Others
Konkurs za novinarsku nagradu
„BILJANA BOSNIĆ OGNJENOVIĆ
24. May 2021
  Fondacija „Biljana Bosnić Ognjenović“ objavljuje konkurs za nagradu...