Avantura park u Obrenovcu uveo nove sadržaje

03. Jul 2023
Ilustracija, foto: pixabay
Ilustracija, foto: pixabay

Avantura park u izletištu Zabran ove godine ponudiće posetiocima dodatne sadržaje. Naime, u toku je završna faza radova na postavljanju terena za mini golf, trambolina i tjubing staze, a korišćenje novih sadržaja kao i svih već postojećih i dalje će biti besplatno, navedeno je na zvaničnom sajtu opštine.

Radovi na postavljanju novih zabavnih sadržaja biće završeni za dvadesetak dana, a iz Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine zamolili su građane da tokom radova, postojeće sadržaje koriste u okviru radnog vremena i to pod nadzorom radnika obezbeđenja.

Radno vreme Avantura parka je od 11 do 19 sati, osim ponedeljkom, kada je neradan dan.

– Kada su vremenski uslovi loši, postoji problem, budući da nakon obilnijih padavina ovaj park ne može raditi narednih 4-5 sati. Naime, zbog bezbednosti korisnika sadržaja Avantura parka nakon obilnijih padavina, moramo sačekati da se teren osuši - rekao je direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine Svetozar Andrić.

Sadržaji Avantura parka u Zabranu već nekoliko letnjih sezona unazad, neki su od najposećenijih atrakcija u opštini Obrenovac.

Načelnik odeljenja za informisanje i brigu o mladima Boris Bogdanovski pozvao je mlade da obiđu Obrenovac i koriste različite sadržaje koje ova opština nudi.

– Obrenovac se može pohvaliti prirodnim lepotama, kao i najrazličitijim atraktivnim sadržajima. Pored Avantura parka, svim posetiocima i našim sugrađanima na raspolaganju su sadržaji na Cevki, na kojoj je korišćenje lekovite banjske vode potpuno besplatno za sve posetioce – naveo je Bogdanovski.

Izvor: eKapija

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Razno
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...