Avantura park u Obrenovcu uveo nove sadržaje

03. July 2023
Ilustracija, foto: pixabay
Ilustracija, foto: pixabay

Avantura park u izletištu Zabran ove godine ponudiće posetiocima dodatne sadržaje. Naime, u toku je završna faza radova na postavljanju terena za mini golf, trambolina i tjubing staze, a korišćenje novih sadržaja kao i svih već postojećih i dalje će biti besplatno, navedeno je na zvaničnom sajtu opštine.

Radovi na postavljanju novih zabavnih sadržaja biće završeni za dvadesetak dana, a iz Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine zamolili su građane da tokom radova, postojeće sadržaje koriste u okviru radnog vremena i to pod nadzorom radnika obezbeđenja.

Radno vreme Avantura parka je od 11 do 19 sati, osim ponedeljkom, kada je neradan dan.

– Kada su vremenski uslovi loši, postoji problem, budući da nakon obilnijih padavina ovaj park ne može raditi narednih 4-5 sati. Naime, zbog bezbednosti korisnika sadržaja Avantura parka nakon obilnijih padavina, moramo sačekati da se teren osuši - rekao je direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine Svetozar Andrić.

Sadržaji Avantura parka u Zabranu već nekoliko letnjih sezona unazad, neki su od najposećenijih atrakcija u opštini Obrenovac.

Načelnik odeljenja za informisanje i brigu o mladima Boris Bogdanovski pozvao je mlade da obiđu Obrenovac i koriste različite sadržaje koje ova opština nudi.

– Obrenovac se može pohvaliti prirodnim lepotama, kao i najrazličitijim atraktivnim sadržajima. Pored Avantura parka, svim posetiocima i našim sugrađanima na raspolaganju su sadržaji na Cevki, na kojoj je korišćenje lekovite banjske vode potpuno besplatno za sve posetioce – naveo je Bogdanovski.

Izvor: eKapija

Comments (0)

Connected news

Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Others
16. August 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....
Others
Rok simfonija posvećena Tini Tarner premijerno na Danima piva u Zrenjaninu
10. August 2023
Zrenjaninska filharmonija pripremila je novi, jedinstveni projekat na našim prostorima....
Others
„Belgrade Youth Fest“ 11. i 12. avgusta na Kalemegdanu
10. August 2023
„Belgrade Youth Fest“, festival posvećen mladima u organizaciji Kancelarije za...