Avantura park u Obrenovcu uveo nove sadržaje

03. July 2023
Ilustracija, foto: pixabay
Ilustracija, foto: pixabay

Avantura park u izletištu Zabran ove godine ponudiće posetiocima dodatne sadržaje. Naime, u toku je završna faza radova na postavljanju terena za mini golf, trambolina i tjubing staze, a korišćenje novih sadržaja kao i svih već postojećih i dalje će biti besplatno, navedeno je na zvaničnom sajtu opštine.

Radovi na postavljanju novih zabavnih sadržaja biće završeni za dvadesetak dana, a iz Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine zamolili su građane da tokom radova, postojeće sadržaje koriste u okviru radnog vremena i to pod nadzorom radnika obezbeđenja.

Radno vreme Avantura parka je od 11 do 19 sati, osim ponedeljkom, kada je neradan dan.

– Kada su vremenski uslovi loši, postoji problem, budući da nakon obilnijih padavina ovaj park ne može raditi narednih 4-5 sati. Naime, zbog bezbednosti korisnika sadržaja Avantura parka nakon obilnijih padavina, moramo sačekati da se teren osuši - rekao je direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine Svetozar Andrić.

Sadržaji Avantura parka u Zabranu već nekoliko letnjih sezona unazad, neki su od najposećenijih atrakcija u opštini Obrenovac.

Načelnik odeljenja za informisanje i brigu o mladima Boris Bogdanovski pozvao je mlade da obiđu Obrenovac i koriste različite sadržaje koje ova opština nudi.

– Obrenovac se može pohvaliti prirodnim lepotama, kao i najrazličitijim atraktivnim sadržajima. Pored Avantura parka, svim posetiocima i našim sugrađanima na raspolaganju su sadržaji na Cevki, na kojoj je korišćenje lekovite banjske vode potpuno besplatno za sve posetioce – naveo je Bogdanovski.

Izvor: eKapija

Comments (0)

Connected news

Others
Adligat: Srpska delegacija na konferenciji na Kritu
30. May 2024
Za vikend je na Kritu od 24. do 28. maja u organizaciji Muzeja štamparstva „Janis i...
Others
Otvorena izložba “DIVE” u Budimpešti
21. May 2024
Velike svetske zvezde zadivljuju kako svojim nastupima, tako i kostimima. Ukoliko želite da...
Others
Povratak Rakija Festa 12. maja u Beogradu
07. May 2024
Rakija fest će se 12. maja smestiti u prostor koji je Beograd već ozbiljno upoznao kao...
Others
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...