Wizz Air poziva studente da se prijave na takmičenje "WIZZ Youth Challenge"

08. Mart 2017
Wizz Air poziva studente da se prijave na takmičenje 'WIZZ Youth Challenge'

Wizz Air, najveća niskotarifna avio-kompanija u regionu centralne i istočne Evrope, pokrenula je prvi "WIZZ izazov za mlade" (WIZZ Youth Challenge) - međunarodno studentsko nadmetanje za studiju slučaja (case study). Glavna nagrada u takmičenju je neograničen broj putovanja na svim linijama u okviru WIZZ-ove mreže tokom jedne godine.

Kako se navodi u saopštenju ove avio-kompanije, takmičenje pruža fantastičnu mogućnost za buduću generaciju menadžera da steknu neophodno profesionalno iskustvo u rešavanju stvarnih poslovnih problema.

Aktivni studenti na diplomskim i postdiplomskim (master) studijama društvenih i prirodnih nauka mogu da se prijave za ovo takmičenje sa temom iz oblasti avijacije i marketinga. Prijava će trajati do 5. aprila 2017, a kompletan obrazac za prijavu je dostupan OVDE, a popunjene obrasce treba poslati na e-mail adresu: wizzyouthchallenge@wizzair.com.

Svi prijavljeni timovi će 7. aprila 2017. dobiti studiju slučaja, kao i detaljna uputstva i prateće materijale, a svoj odgovor treba da dostave do 21. aprila 2017. Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti izabrani od strane interne komisije WIZZ-a i pozvani da učestvuju u finalu koje će biti organizovano u Budimpešti 18. maja 2017.

Finalisti će predstaviti svoje studije slučaja žiriju "WIZZ izazova za mlade", koji će sačinjavati članovi Wizz Air-ovog izvršnog menadžmenta, kao i stručnjaci sa strane.

Članovi pobedničkog tima će osvojiti mogućnost da cele godine putuju neograničeno na svim linijama iz WIZZ mreže koja broji preko 500 linija, iz 28 baza, kojima je umreženo više od 138 destinacija u 40 zemalja. Nagrade za drugoplasirane i trećeplasirane ekipe su besplatne aviokarte.

Više informacija o "WIZZ izazovu za mlade" mogu se naći OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Obrazovanje
Počele su prijave za 2. regionalnu Hotel Housekeeping Konvenciju: Događaj koji inspiriše, povezuje i motiviše!
09. Januar 2024
Udruženje "Ambasadori dobre usluge" pozivaju sve hotelijere koji drže do svoje...
Obrazovanje
Seminar
16. Novembar 2023
Regionalna razvojna agencija Srem organizuje dvodnevni seminar na temu „Iskustveni...
Obrazovanje
Počinje pripremna nastava za buduće turističke vodiče i turističke pratioce
06. Februar 2023
Pripremna nastava za polaganje Stručnog ispita za turističke vodiče i turističke pratioce u...
Obrazovanje
Besplatna obuka
16. Decembar 2022
Design Thinking trening namenjen jačanju preduzetničkih veština kulturnih i kreativnih...