Wizz Air poziva studente da se prijave na takmičenje "WIZZ Youth Challenge"

08. Mart 2017
Wizz Air poziva studente da se prijave na takmičenje 'WIZZ Youth Challenge'

Wizz Air, najveća niskotarifna avio-kompanija u regionu centralne i istočne Evrope, pokrenula je prvi "WIZZ izazov za mlade" (WIZZ Youth Challenge) - međunarodno studentsko nadmetanje za studiju slučaja (case study). Glavna nagrada u takmičenju je neograničen broj putovanja na svim linijama u okviru WIZZ-ove mreže tokom jedne godine.

Kako se navodi u saopštenju ove avio-kompanije, takmičenje pruža fantastičnu mogućnost za buduću generaciju menadžera da steknu neophodno profesionalno iskustvo u rešavanju stvarnih poslovnih problema.

Aktivni studenti na diplomskim i postdiplomskim (master) studijama društvenih i prirodnih nauka mogu da se prijave za ovo takmičenje sa temom iz oblasti avijacije i marketinga. Prijava će trajati do 5. aprila 2017, a kompletan obrazac za prijavu je dostupan OVDE, a popunjene obrasce treba poslati na e-mail adresu: wizzyouthchallenge@wizzair.com.

Svi prijavljeni timovi će 7. aprila 2017. dobiti studiju slučaja, kao i detaljna uputstva i prateće materijale, a svoj odgovor treba da dostave do 21. aprila 2017. Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti izabrani od strane interne komisije WIZZ-a i pozvani da učestvuju u finalu koje će biti organizovano u Budimpešti 18. maja 2017.

Finalisti će predstaviti svoje studije slučaja žiriju "WIZZ izazova za mlade", koji će sačinjavati članovi Wizz Air-ovog izvršnog menadžmenta, kao i stručnjaci sa strane.

Članovi pobedničkog tima će osvojiti mogućnost da cele godine putuju neograničeno na svim linijama iz WIZZ mreže koja broji preko 500 linija, iz 28 baza, kojima je umreženo više od 138 destinacija u 40 zemalja. Nagrade za drugoplasirane i trećeplasirane ekipe su besplatne aviokarte.

Više informacija o "WIZZ izazovu za mlade" mogu se naći OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Obrazovanje
Spajaju se zdravstvena, hotelijerska i turistička visoka škola
30. Maj 2019
Vlada Srbije donela je odluku o osnivanju Akademije strukovnih studija Beograd. Akademija...
Obrazovanje
Google: Nova online galerija naučnih otkrića
12. April 2019
„Google Arts and Culture“ pokrenuo je online platformu na kojoj je predstavljen...
Obrazovanje
Narodni muzej u zatvoru
12. April 2019
Može li umetnost da menja svet i ljude? Da li svi ljudi imaju pravo na umetnost? Kako da...
Obrazovanje
Interaktivna obuka turističkih vodiča i pratioca grupa od 12. do 14. jula u Beogradu
12. April 2019
Kompanija EastguidesWest sa više od 150 godina iskustva u putovanjima, gostoprimstvu i...