Počele su prijave za 2. regionalnu Hotel Housekeeping Konvenciju: Događaj koji inspiriše, povezuje i motiviše!

09. Januar 2024
Foto: Ambasadori dobre usluge
Foto: Ambasadori dobre usluge

Udruženje "Ambasadori dobre usluge" pozivaju sve hotelijere koji drže do svoje profesije, bez obzira da li su na početku karijere ili su već među čuvarima tajni zanata, da ubeleže 7. i 8. mart u svoj podsetnik, pod napomenom “must be there”, jer će Crowne Plaza tada biti epicentar elitne hotelske priče za više od 200 hotelijera iz čitavog regiona: GM-ova, operativnih direktora, rooms division i HSK menadžera i njihovih timova, ali i konsultanata, uglednih profesora univerziteta, predstavnika prateće privrede… inspirisanih potrebom da se povezuju s kolegama, ne samo unapređujući znanje i praktične veštine, već, pre svega, razmenjujući dragoceno iskustvo, navode organizatori.

Fokus Konvencije biće i ove godine na kvalitetu usluge i zaposlenima – najosetljivijim pitanjima u svim hotelskim kućama, ali ovog puta akcenat će biti na komunikaciji i na motivaciji zaposlenih i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda. Poseban izazov, između ostalog, biće javno razotkrivanje “Malih tajni” uspešnih menadžera.

- Obećavamo: biće uzbudljivo, proaktivno, neponovljivo i veoma, veoma korisno. Družićemo se puna dva dana, razmenjivati znanje i dobru energiju, umrežavati se - prepoznavajući se po istom uzbuđenju koje osećamo radeći svoj posao, i radovati se zajedno s novim - regionalnim "ambasadorima dobre usluge", koje ćemo proglasti na glamuroznoj Gala večeri 2. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE - 7. marta 2024, večeri posvećenoj hotelskom sektoru kojim još uvek dominiraju žene - ističe se u saopštenju. 

Biće to definitivno jedinstveno dvodnevno putovanje OD PROFESIONALNIH IZAZOVA DO VRHUNSKIH REZULTATA, putovanje na koje su svi pozvani! Iskoristite “early bird” benefite.

Za sve informacije: Ljiljana Rebronja - 063/30 77 95

Komentara (0)

Povezane vesti

Obrazovanje
Seminar
16. Novembar 2023
Regionalna razvojna agencija Srem organizuje dvodnevni seminar na temu „Iskustveni...
Obrazovanje
Počinje pripremna nastava za buduće turističke vodiče i turističke pratioce
06. Februar 2023
Pripremna nastava za polaganje Stručnog ispita za turističke vodiče i turističke pratioce u...
Obrazovanje
Besplatna obuka
16. Decembar 2022
Design Thinking trening namenjen jačanju preduzetničkih veština kulturnih i kreativnih...
Obrazovanje
Prvi put u Vojvodini: Hotel Housekeeping Workshop – VOJVODINA 2022, 7. decembra u hotelu Prezident, Palić
15. Novembar 2022
Po prvi put u Vojvodini, Ambasadori dobre usluge organizuju Hotel Housekeeping Workshop –...