Vrnjačka Banja domaćin prve regionalne Hotel housekeeping konvencije: HOTEL HOUSEKEEPING U TEHNOLOŠKOM VORTEX-u

31. Januar 2023
Foto: Promo
Foto: Promo

Velika godišnja konvencija hotelskih housekeeping menadžera i predstavnika njihovih timova, održaće se ove godine u hotelu Fontana**** u Vrnjačkoj Banji, 30. i 31. marta, kao prvi regionalni susret predstavnika ovog hotelskog sektora, u organizaciji strukovnog udruženja Ambasadori dobre usluge. Već sama tema događaja: HOTEL HOUSEKEEPING U TEHNOLOŠKOM VORTEX-u, ukazuje na brigu o budućnosti hotelske industrije u regionu, s tim što će fokus i dalje biti na kvalitetu usluge i zaposlenima - lajtmotivu svih dosadašnjih konferencija ovog udruženja, posvećenih housekeeping-u.

U dinamičnom i zanimljivom programu, smenjivaće se ugledni profesori hotelijerstva i hotelski konsultanti, gostujući predavači i najbolji praktičari – uspešni generalni menadžeri hotela i menadžeri hotelskih domaćinstava, predstavnici prateće privrede iz čitavog regiona... Oni će učesnike konvencije informisati o aktuelnim trendovima i trendovima u najavi, o veštačkoj inteligenciji, novim tehnologijama, standardima i proizvodima, novim znanjima i praktičnim veštinama koje doprinose ličnom i profesionalnom razvoju, podizanju kvaliteta hotelske usluge, kao i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda. A ono po čemu su događaji u organizaciji Ambasadora dobre usluge prepoznatljivi, biće i ovog puta primeri dobre poslovne prakse i razmena primenljivih ličnih iskustava – kao najdragoceniji benefit za sve učesnike.

Kruna dvodnevne konvencije biće panel: Budućnost housekeeping-a iz ugla strateškog menadžmenta, ne samo zato što će GM-ovi hotela iz Srbije i regiona definisati najveće probleme u housekeeping-u, već nastojati i da predlože primenjiva rešenja, ali i da pokušaju da daju jasniju sliku u kom pravcu se očekuje razvoj hotelske industrije u regionu.

Na svečanoj večeri, uz bogati program, prezentaciju i degustaciju vrhunskih vina, modnu reviju uniformi i ženskog aksesoara, sadržajne promocije hotela i destinacija, kao i razmenu poklona, biće proglašeni i najuspešniji menadžeri hotelskog domaćinstva za 2023, a zaslužnim predstavnicima hotelskih housekeeping timova iz Srbije i regiona, koji ni u najtežim vremenima nisu odustali od kvaliteta usluge, biće uručen simbol "Ambasador dobre usluge".

Ovaj događaj, koji po svom značaju prevazilazi sve dosadašnje iz ove oblasti, održava se uz podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije.

Za više informacija: Ljiljana Rebronja, osnivač & predsednik udruženja Ambasadori dobre usluge – 063/30 77 95; hotelhousekeeping22@gmail.com

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Turistički forum od 26. do 28. septembra u Nišu
22. Septembar 2023
Turistička organizacija Srbije (TOS) organizuje 13. po redu Turistički forum koji će se...
Kongresi
Šesti
12. Septembar 2023
Najveći poslovno-stručni događaj u regionu posvećen zdravstvenom turizmu i novim metodama u...
Kongresi
HOW Festival 2023 otkriva trendove hotelskih operacija i primere dobre prakse
04. Septembar 2023
6. izdanje HOW / Hotel Operations Weekend / Festivala održava se 15.-17. novembra u Fortis...
Kongresi
Uzakrota travel samit 15. septembra u Beogradu
31. Avgust 2023
Jedan od najvažnijih događaja u oblasti turizma, Uzakrota Travel Samit (Uzakrota Travel...