Vrnjačka Banja domaćin prve regionalne Hotel housekeeping konvencije: HOTEL HOUSEKEEPING U TEHNOLOŠKOM VORTEX-u

31. January 2023
Foto: Promo
Foto: Promo

Velika godišnja konvencija hotelskih housekeeping menadžera i predstavnika njihovih timova, održaće se ove godine u hotelu Fontana**** u Vrnjačkoj Banji, 30. i 31. marta, kao prvi regionalni susret predstavnika ovog hotelskog sektora, u organizaciji strukovnog udruženja Ambasadori dobre usluge. Već sama tema događaja: HOTEL HOUSEKEEPING U TEHNOLOŠKOM VORTEX-u, ukazuje na brigu o budućnosti hotelske industrije u regionu, s tim što će fokus i dalje biti na kvalitetu usluge i zaposlenima - lajtmotivu svih naših dosadašnjih konferencija posvećenih housekeeping-u.

U dinamičnom i zanimljivom programu, smenjivaće se ugledni profesori hotelijerstva i hotelski konsultanti, gostujući predavači i najbolji praktičari – uspešni generalni menadžeri hotela i menadžeri hotelskih domaćinstava, predstavnici prateće privrede iz čitavog regiona... Oni će učesnike konvencije informisati o aktuelnim trendovima i trendovima u najavi, o veštačkoj inteligenciji, novim tehnologijama, standardima i proizvodima, novim znanjima i praktičnim veštinama koje doprinoseličnom i profesionalnom razvoju, podizanju kvaliteta hotelske usluge, kao i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda. A ono po čemu su događaji u organizaciji Ambasadora dobre usluge prepoznatljivi, biće i ovog puta primeri dobre poslovne prakse i razmena primenljivih ličnih iskustava – kao najdragoceniji benefit za sve učesnike.

Kruna dvodnevne konvencije biće panel: Budućnost housekeeping-a iz ugla strateškog menadžmenta, ne samo zato što će GM-ovi hotela iz Srbije i regiona definisati najveće probleme u housekeeping-u, već nastojati i da predlože primenjiva rešenja, ali i da pokušaju da daju jasniju sliku u kom pravcu se očekuje razvoj hotelske industrije u regionu.

Na svečanoj večeri, uz bogati program, prezentaciju i degustaciju vrhunskih vina, modnu reviju uniformi i ženskog asesoara, sadržajne promocije hotela i destinacija, kao i razmenu poklona, biće proglašeni i najuspešniji menadžeri hotelskog domaćinstva za 2023, a zaslužnim predstavnicima hotelskih housekeeping timova iz Srbije i regiona, koji ni u najtežim vremenima nisu odustali od kvaliteta usluge, biće uručen simbol "Ambasador dobre usluge".

Ovaj događaj, koji po svom značaju prevazilazi sve dosadašnje iz ove oblasti, održava se uz podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije.

Za više informacija: Ljiljana Rebronja, osnivač & predsednik udruženja Ambasadori dobre usluge – 063/30 77 95; hotelhousekeeping22@gmail.com

Comments (0)

Connected news

Conferences
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. March 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Conferences
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. February 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Conferences
Dodeljene nagrade
19. December 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Conferences
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. December 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...