Uzakrota travel samit 15. septembra u Beogradu

31. Avgust 2023
Foto: Promo
Foto: Promo

Jedan od najvažnijih događaja u oblasti turizma, Uzakrota Travel Samit (Uzakrota Travel Summit), posle Londona, Njujorka, Bakua, Berlina, Dablina i Istanbula još jednom dolazi u Beograd i biće održan 15. septembra u hotelu Crowne Plaza Belgrade, gde će okupiti najznačajnije profesionalce u oblasti turizma iz celog sveta.

Turistička organizacija Beograda biće četvrti put za redom suorganizator i domaćin međunarodne konferencije Uzakrota Travel Samit koja će se baviti aktuelnim temama na globalnom planu i biće mesto poslovnih susreta predstavnika destinacija, turističkih agencija, aviokompanija, organizatora putovanja, hotelske industrije, kao i startapa, investitora i tehnoloških kompaniija u oblasti turizma.

„Kako steći poverenje gostiju kroz segmentirani marketing“, „Budućnost masovnog turizma“, „Uspostavljanje dugoročne strategije Balkana“ i „Jačanje otpornosti u sektoru turizma“ neke su od tema kojima će se baviti ovogodišnja konferencija, a učesnici će imati prilike za B2B sastanke i razmenu kontakata i iskustava.

Od osnivanja 2010. godine, Konferencija je postala prepoznatljiv brend koji okuplja neka od najvažnijih predstavnika industrije turizma na globalnom planu i nedavno je proglašena za jedan od 10 najuticajnijih turističkih događaja u svetu.

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Kongres ruralnog turizma Vojvodine 30. i 31. maja u Vrdniku
23. April 2024
Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa Centrom za ruralni razvoj Vojvodine i uz...
Kongresi
U sredu počinje Drugo izdanje Sarajevo Tourism Summit 2024
22. April 2024
U sredu počinje drugo izdanje jednog od najvažnijih regionalnih turističkih foruma, Sarajevo...
Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....