Uzakrota travel samit 15. septembra u Beogradu

31. Avgust 2023
Foto: Promo
Foto: Promo

Jedan od najvažnijih događaja u oblasti turizma, Uzakrota Travel Samit (Uzakrota Travel Summit), posle Londona, Njujorka, Bakua, Berlina, Dablina i Istanbula još jednom dolazi u Beograd i biće održan 15. septembra u hotelu Crowne Plaza Belgrade, gde će okupiti najznačajnije profesionalce u oblasti turizma iz celog sveta.

Turistička organizacija Beograda biće četvrti put za redom suorganizator i domaćin međunarodne konferencije Uzakrota Travel Samit koja će se baviti aktuelnim temama na globalnom planu i biće mesto poslovnih susreta predstavnika destinacija, turističkih agencija, aviokompanija, organizatora putovanja, hotelske industrije, kao i startapa, investitora i tehnoloških kompaniija u oblasti turizma.

„Kako steći poverenje gostiju kroz segmentirani marketing“, „Budućnost masovnog turizma“, „Uspostavljanje dugoročne strategije Balkana“ i „Jačanje otpornosti u sektoru turizma“ neke su od tema kojima će se baviti ovogodišnja konferencija, a učesnici će imati prilike za B2B sastanke i razmenu kontakata i iskustava.

Od osnivanja 2010. godine, Konferencija je postala prepoznatljiv brend koji okuplja neka od najvažnijih predstavnika industrije turizma na globalnom planu i nedavno je proglašena za jedan od 10 najuticajnijih turističkih događaja u svetu.

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Turistički forum od 26. do 28. septembra u Nišu
22. Septembar 2023
Turistička organizacija Srbije (TOS) organizuje 13. po redu Turistički forum koji će se...
Kongresi
Šesti
12. Septembar 2023
Najveći poslovno-stručni događaj u regionu posvećen zdravstvenom turizmu i novim metodama u...
Kongresi
HOW Festival 2023 otkriva trendove hotelskih operacija i primere dobre prakse
04. Septembar 2023
6. izdanje HOW / Hotel Operations Weekend / Festivala održava se 15.-17. novembra u Fortis...
Kongresi
International Tourism and Hospitality Management kongres u oktobru u Sarajevu
25. Jul 2023
Univerzitet u Sarajevu organizuje deveti po redu International Tourism and Hospitality...