Uzakrota travel samit 15. septembra u Beogradu

31. August 2023
Foto: Promo
Foto: Promo

Jedan od najvažnijih događaja u oblasti turizma, Uzakrota Travel Samit (Uzakrota Travel Summit), posle Londona, Njujorka, Bakua, Berlina, Dablina i Istanbula još jednom dolazi u Beograd i biće održan 15. septembra u hotelu Crowne Plaza Belgrade, gde će okupiti najznačajnije profesionalce u oblasti turizma iz celog sveta.

Turistička organizacija Beograda biće četvrti put za redom suorganizator i domaćin međunarodne konferencije Uzakrota Travel Samit koja će se baviti aktuelnim temama na globalnom planu i biće mesto poslovnih susreta predstavnika destinacija, turističkih agencija, aviokompanija, organizatora putovanja, hotelske industrije, kao i startapa, investitora i tehnoloških kompaniija u oblasti turizma.

„Kako steći poverenje gostiju kroz segmentirani marketing“, „Budućnost masovnog turizma“, „Uspostavljanje dugoročne strategije Balkana“ i „Jačanje otpornosti u sektoru turizma“ neke su od tema kojima će se baviti ovogodišnja konferencija, a učesnici će imati prilike za B2B sastanke i razmenu kontakata i iskustava.

Od osnivanja 2010. godine, Konferencija je postala prepoznatljiv brend koji okuplja neka od najvažnijih predstavnika industrije turizma na globalnom planu i nedavno je proglašena za jedan od 10 najuticajnijih turističkih događaja u svetu.

Comments (0)

Connected news

Conferences
U aprilu 2025 - 3. REGIONALNA Hotel Housekeeping KONVENCIJA!
30. May 2024
Udruženje "Ambasadori dobre usluge" najavili su 3. REGIONALNU Hotel Housekeeping...
Conferences
Samit
22. May 2024
Glavni grad Bosne i Hercegovine biće domaćin jednog od najznačajnijih događaja 2024. godine...
Conferences
Utisci sa 2. Sarajevo Tourism Summit-a: Razmena ideja, iskustava i inovacija u turizmu
26. April 2024
Nakon dva dana dinamičnih panel diskusija, inspirativnih predavanja i neizostavnog...
Conferences
Kongres ruralnog turizma Vojvodine 30. i 31. maja u Vrdniku
23. April 2024
Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa Centrom za ruralni razvoj Vojvodine i uz...