LAST MINUTE poziv za prvu regionalnu Hotel Housekeeping Konvenciju

22. Mart 2023
Foto: Promo
Foto: Promo

Kako se bliži početak Hotel Housekeeping Konvencije, zahvaljujući kojoj će hotelijeri Srbije biti upisani u istoriju hotelske industrije regiona, učesnika je sve više, a vremena za prijave sve manje. Zato vas poslednji put podsećamo da se 30. i 31. marta u hotelu Fontana**** u Vrnjačkoj Banji, održava hotelijerski događaj koji nikako ne bi trebalo propustiti, ne samo zato što se dešava prvi put u regionu, već i zato što je inspirisan plemenitom misijom da se širom otvore kanali regionalne saradnje, da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da, unapređujući znanje i praktične veštine, rastu u svojoj profesiji, doprinoseći neizostavno i kvalitetu hotelske ponude u zemlji i regionu, njegovom imidžu i boljoj pozicioniranosti na turističkoj karti sveta.

U dinamičnom i zanimljivom dvodnevnom programu, pod temom HOTEL HOUSEKEEPING U TEHNOLOŠKOM VORTEX-u, a s fokusom na kvalitetu usluge i zaposlenima, smenjivaće se ugledni profesori hotelijerstva i hotelski konsultanti, gostujući predavači i najbolji praktičari – uspešni generalni menadžeri brendiranih hotela i menadžeri hotelskih domaćinstava, predstavnici prateće privrede iz čitavog regiona... Oni će učesnike konvencije informisati o aktuelnim trendovima i trendovima u najavi, o veštačkoj inteligenciji, novim tehnologijama, standardima i proizvodima, novim znanjima i praktičnim veštinama koje doprinose ličnom i profesionalnom razvoju, podizanju kvaliteta hotelske usluge, kao i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda.

Ali neće se samo raditi. Biće prostora i za opuštanje uz muziku i bogat večernji program, a biće proglašeni i najuspešniji predstavnici housekeeping-a – novi „Ambasadorii dobre usluge“ za 2023. godinu. Ipak, ono što nema cene je upoznavanje i druženje s kolegama iz čitavog regiona, razmena kontakata, dragocenih informacija, znanja i dobre energije, uživanje u gostoprimstvu domaćina, u tome što će svi disati punim plućima u kraljici banjskog turizma i uživati u otkrivanju njenih atrakcija… Iz Vrnjačke Banje svi će, garantovano, otići bar za nijansu drugačiji: s punim koferom informacija važnih za posao koji obavljaju, novih kontakata, lepih uspomena, osveženi, motivisani, ispunjeni i najvažnije - potpuno, svesni pripadnosti elitnoj ambasadorskoj profesiji.

Definitivno, mnogo je razloga za učešće na prvoj regionalnoj HH Konvenciji. Zato vas još jednom pozivamo da budete deo ovog događaja u kraljici banjskog turizma Srbije, 30. i 31. marta u hotelu Fontana****, a mi ćemo se potruditi da ovo druženje bude zaista nezaboravno!

Za više informacija: Ljiljana Rebronja, osnivač & predsednik udruženja Ambasadori dobre usluge – 063/30 77 95; hotelhousekeeping22@gmail.com

PRIJAVA u prilogu!

Dokumenti za preuzimanje

PRIJAVA
Preuzmi DOC
Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Beč proglašen za najbolji kongresni grad
26. Maj 2023
Međunarodna kongresna asocijacija (ICCA) je objavila listu najboljih kongresnih gradova za...
Kongresi
Inđija postaje centar turističke privrede Vojvodine 8. i 9. juna
22. Maj 2023
Drugi po redu Turistički Samit Vojvodine održaće se 08. i 09. juna 2023. godine u sali...
Kongresi
Posle deset godina BalkanSpa Summit ponovo u Srbiji
17. Maj 2023
Turistička organizacija Srbije i Udruženje banja Srbije potpisale su Protokol o...
Kongresi
Održan Sarajevo Tourism Summit 2023
28. April 2023
Prvi Sarajevo Tourism Summit, održan 26. i 27. aprila, okupio je više od 300 učesnika...