LAST MINUTE poziv za prvu regionalnu Hotel Housekeeping Konvenciju

22. March 2023
Foto: Promo
Foto: Promo

Kako se bliži početak Hotel Housekeeping Konvencije, zahvaljujući kojoj će hotelijeri Srbije biti upisani u istoriju hotelske industrije regiona, učesnika je sve više, a vremena za prijave sve manje. Zato vas poslednji put podsećamo da se 30. i 31. marta u hotelu Fontana**** u Vrnjačkoj Banji, održava hotelijerski događaj koji nikako ne bi trebalo propustiti, ne samo zato što se dešava prvi put u regionu, već i zato što je inspirisan plemenitom misijom da se širom otvore kanali regionalne saradnje, da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da, unapređujući znanje i praktične veštine, rastu u svojoj profesiji, doprinoseći neizostavno i kvalitetu hotelske ponude u zemlji i regionu, njegovom imidžu i boljoj pozicioniranosti na turističkoj karti sveta.

U dinamičnom i zanimljivom dvodnevnom programu, pod temom HOTEL HOUSEKEEPING U TEHNOLOŠKOM VORTEX-u, a s fokusom na kvalitetu usluge i zaposlenima, smenjivaće se ugledni profesori hotelijerstva i hotelski konsultanti, gostujući predavači i najbolji praktičari – uspešni generalni menadžeri brendiranih hotela i menadžeri hotelskih domaćinstava, predstavnici prateće privrede iz čitavog regiona... Oni će učesnike konvencije informisati o aktuelnim trendovima i trendovima u najavi, o veštačkoj inteligenciji, novim tehnologijama, standardima i proizvodima, novim znanjima i praktičnim veštinama koje doprinose ličnom i profesionalnom razvoju, podizanju kvaliteta hotelske usluge, kao i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda.

Ali neće se samo raditi. Biće prostora i za opuštanje uz muziku i bogat večernji program, a biće proglašeni i najuspešniji predstavnici housekeeping-a – novi „Ambasadorii dobre usluge“ za 2023. godinu. Ipak, ono što nema cene je upoznavanje i druženje s kolegama iz čitavog regiona, razmena kontakata, dragocenih informacija, znanja i dobre energije, uživanje u gostoprimstvu domaćina, u tome što će svi disati punim plućima u kraljici banjskog turizma i uživati u otkrivanju njenih atrakcija… Iz Vrnjačke Banje svi će, garantovano, otići bar za nijansu drugačiji: s punim koferom informacija važnih za posao koji obavljaju, novih kontakata, lepih uspomena, osveženi, motivisani, ispunjeni i najvažnije - potpuno, svesni pripadnosti elitnoj ambasadorskoj profesiji.

Definitivno, mnogo je razloga za učešće na prvoj regionalnoj HH Konvenciji. Zato vas još jednom pozivamo da budete deo ovog događaja u kraljici banjskog turizma Srbije, 30. i 31. marta u hotelu Fontana****, a mi ćemo se potruditi da ovo druženje bude zaista nezaboravno!

Za više informacija: Ljiljana Rebronja, osnivač & predsednik udruženja Ambasadori dobre usluge – 063/30 77 95; hotelhousekeeping22@gmail.com

PRIJAVA u prilogu!

Download documents

PRIJAVA
Download DOC
Comments (0)

Connected news

Conferences
Turistički forum od 26. do 28. septembra u Nišu
22. September 2023
Turistička organizacija Srbije (TOS) organizuje 13. po redu Turistički forum koji će se...
Conferences
Šesti
12. September 2023
Najveći poslovno-stručni događaj u regionu posvećen zdravstvenom turizmu i novim metodama u...
Conferences
HOW Festival 2023 otkriva trendove hotelskih operacija i primere dobre prakse
04. September 2023
6. izdanje HOW / Hotel Operations Weekend / Festivala održava se 15.-17. novembra u Fortis...
Conferences
Uzakrota travel samit 15. septembra u Beogradu
31. August 2023
Jedan od najvažnijih događaja u oblasti turizma, Uzakrota Travel Samit (Uzakrota Travel...