LAST MINUTE poziv za prvu regionalnu Hotel Housekeeping Konvenciju

22. March 2023
Foto: Promo
Foto: Promo

Kako se bliži početak Hotel Housekeeping Konvencije, zahvaljujući kojoj će hotelijeri Srbije biti upisani u istoriju hotelske industrije regiona, učesnika je sve više, a vremena za prijave sve manje. Zato vas poslednji put podsećamo da se 30. i 31. marta u hotelu Fontana**** u Vrnjačkoj Banji, održava hotelijerski događaj koji nikako ne bi trebalo propustiti, ne samo zato što se dešava prvi put u regionu, već i zato što je inspirisan plemenitom misijom da se širom otvore kanali regionalne saradnje, da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da, unapređujući znanje i praktične veštine, rastu u svojoj profesiji, doprinoseći neizostavno i kvalitetu hotelske ponude u zemlji i regionu, njegovom imidžu i boljoj pozicioniranosti na turističkoj karti sveta.

U dinamičnom i zanimljivom dvodnevnom programu, pod temom HOTEL HOUSEKEEPING U TEHNOLOŠKOM VORTEX-u, a s fokusom na kvalitetu usluge i zaposlenima, smenjivaće se ugledni profesori hotelijerstva i hotelski konsultanti, gostujući predavači i najbolji praktičari – uspešni generalni menadžeri brendiranih hotela i menadžeri hotelskih domaćinstava, predstavnici prateće privrede iz čitavog regiona... Oni će učesnike konvencije informisati o aktuelnim trendovima i trendovima u najavi, o veštačkoj inteligenciji, novim tehnologijama, standardima i proizvodima, novim znanjima i praktičnim veštinama koje doprinose ličnom i profesionalnom razvoju, podizanju kvaliteta hotelske usluge, kao i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda.

Ali neće se samo raditi. Biće prostora i za opuštanje uz muziku i bogat večernji program, a biće proglašeni i najuspešniji predstavnici housekeeping-a – novi „Ambasadorii dobre usluge“ za 2023. godinu. Ipak, ono što nema cene je upoznavanje i druženje s kolegama iz čitavog regiona, razmena kontakata, dragocenih informacija, znanja i dobre energije, uživanje u gostoprimstvu domaćina, u tome što će svi disati punim plućima u kraljici banjskog turizma i uživati u otkrivanju njenih atrakcija… Iz Vrnjačke Banje svi će, garantovano, otići bar za nijansu drugačiji: s punim koferom informacija važnih za posao koji obavljaju, novih kontakata, lepih uspomena, osveženi, motivisani, ispunjeni i najvažnije - potpuno, svesni pripadnosti elitnoj ambasadorskoj profesiji.

Definitivno, mnogo je razloga za učešće na prvoj regionalnoj HH Konvenciji. Zato vas još jednom pozivamo da budete deo ovog događaja u kraljici banjskog turizma Srbije, 30. i 31. marta u hotelu Fontana****, a mi ćemo se potruditi da ovo druženje bude zaista nezaboravno!

Za više informacija: Ljiljana Rebronja, osnivač & predsednik udruženja Ambasadori dobre usluge – 063/30 77 95; hotelhousekeeping22@gmail.com

PRIJAVA u prilogu!

Download documents

PRIJAVA
Download DOC
Comments (0)

Connected news

Conferences
Ruralni turizam može doprineti lokalnom ekonomskom razvoju, očuvanju tradicije i podršci ruralnim zajednicama
11. July 2024
Drugi Kongres ruralnog turizma Vojvodine održan je 5. i 6. jula u hotelu Vila Breg u...
Conferences
Save the date: HOW Festival se ove godine održava u decembru
10. July 2024
HOW Festival, jedina konferencija na temu hotelskih operacija u Evropi, ove godine se po prvi...
Conferences
U aprilu 2025 - 3. REGIONALNA Hotel Housekeeping KONVENCIJA!
30. May 2024
Udruženje "Ambasadori dobre usluge" najavili su 3. REGIONALNU Hotel Housekeeping...
Conferences
Samit
22. May 2024
Glavni grad Bosne i Hercegovine biće domaćin jednog od najznačajnijih događaja 2024. godine...