Jubilarni 10. MEKST od 1. do 3. decembra u Novom Sadu

30. Oktobar 2023
Foto: Konferencija - MEKST.
Foto: Konferencija - MEKST.

Međunarodna konferencija iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga – MEKST, održaće se u Kongresnom centru “Master” u Novom Sadu, od 1. do 3. decembra 2023. godine.

Jubilarni deseti „MEKST“ okupiće učesnike iz više od 10 evropskih zemalja, sa ciljem edukacije u oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga. I ove godine fokus konferencije biće na najaktuelnijim trendovima u oblasti turizma, sa namerom da inspiriše i podstakne mlade da se usavršavaju i kroz neformalno obrazovanje. Sticanje novih saznanja od renomiranih stručnjaka iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga za mlade lidere, i one koji to žele da postanu, razmena iskustava, povezivanje i druženje, osnovni su motivi za pokretanje ove konferencije.

Kao najveća konferencija ovog tipa u celom regionu, posebnu pažnju posvećuje međuregionalnim odnosima među mladim ljudima koji su budućnost ne samo turističke industrije, nego i celokupne privrede. Učesnici konferencije ostvaruju mogućnost za povezivanje sa kolegama, direktan razgovor sa predstavnicima iz privrede, unapređenje poslovnih veština, kao i informisanje o budućem zaposlenju ili praksi.

Konferencija „MEKST“ reazlizuje se u organizaciji ,,BIT Events-a“, dok su pokrovitelji konferencije Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam kao i Grad Novi Sad, odnosno Gradska uprava za privredu.

Sve informacije vezane za ovogodišnju konferenciju možete pronaći na mekstconference.com.

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Turistička organizacija Zlatibor osniva Kongresni biro
27. Novembar 2023
Najposećenija srpska planina rešila je da se ozbiljno posveti razvoju kongresnog turizma...
Kongresi
Jubilarni 10. „MEKST“ 2. decembra u Novom Sadu
23. Novembar 2023
Međunarodna konferencija iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga – MEKST,...
Kongresi
Konferencija FU:TURIZAM 2023 20. novembra u Beogradu
09. Novembar 2023
Prva konferencija veštačke inteligencije (AI) posvećena turizmu u Srbiji, FU:TURIZAM...
Kongresi
2. Regionalna Hotel Housekeeping KONVENCIJA zakazana za mart 2024
09. Novembar 2023
Još se utisci učesnika istorijske 1. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE, održane...