Jubilarni 10. MEKST od 1. do 3. decembra u Novom Sadu

30. October 2023
Foto: Konferencija - MEKST.
Foto: Konferencija - MEKST.

Međunarodna konferencija iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga – MEKST, održaće se u Kongresnom centru “Master” u Novom Sadu, od 1. do 3. decembra 2023. godine.

Jubilarni deseti „MEKST“ okupiće učesnike iz više od 10 evropskih zemalja, sa ciljem edukacije u oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga. I ove godine fokus konferencije biće na najaktuelnijim trendovima u oblasti turizma, sa namerom da inspiriše i podstakne mlade da se usavršavaju i kroz neformalno obrazovanje. Sticanje novih saznanja od renomiranih stručnjaka iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga za mlade lidere, i one koji to žele da postanu, razmena iskustava, povezivanje i druženje, osnovni su motivi za pokretanje ove konferencije.

Kao najveća konferencija ovog tipa u celom regionu, posebnu pažnju posvećuje međuregionalnim odnosima među mladim ljudima koji su budućnost ne samo turističke industrije, nego i celokupne privrede. Učesnici konferencije ostvaruju mogućnost za povezivanje sa kolegama, direktan razgovor sa predstavnicima iz privrede, unapređenje poslovnih veština, kao i informisanje o budućem zaposlenju ili praksi.

Konferencija „MEKST“ reazlizuje se u organizaciji ,,BIT Events-a“, dok su pokrovitelji konferencije Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam kao i Grad Novi Sad, odnosno Gradska uprava za privredu.

Sve informacije vezane za ovogodišnju konferenciju možete pronaći na mekstconference.com.

Comments (0)

Connected news

Conferences
U sredu počinje Drugo izdanje Sarajevo Tourism Summit 2024
22. April 2024
U sredu počinje drugo izdanje jednog od najvažnijih regionalnih turističkih foruma, Sarajevo...
Conferences
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Conferences
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. March 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Conferences
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. February 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...