2. Regionalna Hotel Housekeeping KONVENCIJA zakazana za mart 2024

09. Novembar 2023
Foto: Ambasadori dobre usluge
Foto: Ambasadori dobre usluge

Još se utisci učesnika istorijske 1. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE, održane u martu ove godine u hotelu Fontana u Vrnjačkoj Banji, nisu ni slegli, a Ambasadori dobre usluge već najavljuju njen nastavak. Novo okupljanje hotelijera iz čitavog regiona, pre svega uspešnih HSK menadžera i njihovih timova, GM-ova, konsultanata, uglednih profesora univerziteta, predstavnika prateće privrede… zakazano je 7. i 8. marta 2024. godine u Beogradu. Mesto održavanja 2. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE biće hotel Crowne Plaza, a domaćin Konvencije - HSK menadžer ovog hotela Jovana Lončar – nosilac titule “najuspešniji menadžer hotelskog domaćinstva u 2023”.

HSK Konvencija predstavlja jedan od retkih događaja inspirisan globalnom idejom o otvaranju kanala saradnje u hotelskoj industriji, s misijom da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da, jedino unapređujući znanje i praktične veštine, i razmenjujući dragoceno iskustvo - rastu u svojoj profesiji, doprinoseći konkurentnosti, ugledu i poslovnoj uspešnosti hotela koje predstavljaju.

Fokus 2. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE i njenih uglednih govornika i panelista biće i dalje na KVALITETU USLUGE i ZAPOSLENIMA, ovog puta iz ugla ključnih funkcija HSK menadžmenta – planiranja, organizovanja, vođenja i kontrole, otvorićemo novo poglavlje trendova i inovacija, i puna dva dana razmenjivaćemo dobru energiju, znanje i praktična iskustva… Biće to jedinstveno i neponovljivo putovanje OD PROFESIONALNIH IZAZOVA DO VRHUNSKIH REZULTATA, na koje ste svi pozvani!

Za više informacija: hotelhousekeeping22@gmail.com

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Utisci sa 2. Sarajevo Tourism Summit-a: Razmena ideja, iskustava i inovacija u turizmu
26. April 2024
Nakon dva dana dinamičnih panel diskusija, inspirativnih predavanja i neizostavnog...
Kongresi
Kongres ruralnog turizma Vojvodine 30. i 31. maja u Vrdniku
23. April 2024
Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa Centrom za ruralni razvoj Vojvodine i uz...
Kongresi
U sredu počinje Drugo izdanje Sarajevo Tourism Summit 2024
22. April 2024
U sredu počinje drugo izdanje jednog od najvažnijih regionalnih turističkih foruma, Sarajevo...
Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...