2. Regionalna Hotel Housekeeping KONVENCIJA zakazana za mart 2024

09. Novembar 2023
Foto: Ambasadori dobre usluge
Foto: Ambasadori dobre usluge

Još se utisci učesnika istorijske 1. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE, održane u martu ove godine u hotelu Fontana u Vrnjačkoj Banji, nisu ni slegli, a Ambasadori dobre usluge već najavljuju njen nastavak. Novo okupljanje hotelijera iz čitavog regiona, pre svega uspešnih HSK menadžera i njihovih timova, GM-ova, konsultanata, uglednih profesora univerziteta, predstavnika prateće privrede… zakazano je 7. i 8. marta 2024. godine u Beogradu. Mesto održavanja 2. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE biće hotel Crowne Plaza, a domaćin Konvencije - HSK menadžer ovog hotela Jovana Lončar – nosilac titule “najuspešniji menadžer hotelskog domaćinstva u 2023”.

HSK Konvencija predstavlja jedan od retkih događaja inspirisan globalnom idejom o otvaranju kanala saradnje u hotelskoj industriji, s misijom da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da, jedino unapređujući znanje i praktične veštine, i razmenjujući dragoceno iskustvo - rastu u svojoj profesiji, doprinoseći konkurentnosti, ugledu i poslovnoj uspešnosti hotela koje predstavljaju.

Fokus 2. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE i njenih uglednih govornika i panelista biće i dalje na KVALITETU USLUGE i ZAPOSLENIMA, ovog puta iz ugla ključnih funkcija HSK menadžmenta – planiranja, organizovanja, vođenja i kontrole, otvorićemo novo poglavlje trendova i inovacija, i puna dva dana razmenjivaćemo dobru energiju, znanje i praktična iskustva… Biće to jedinstveno i neponovljivo putovanje OD PROFESIONALNIH IZAZOVA DO VRHUNSKIH REZULTATA, na koje ste svi pozvani!

Za više informacija: hotelhousekeeping22@gmail.com

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. Decembar 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...
Kongresi
Sutra počinje MEKST - Najveća konferencija iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga
01. Decembar 2023
Međunarodna konferencija iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga – MEKST,...
Kongresi
Turistička organizacija Zlatibor osniva Kongresni biro
27. Novembar 2023
Najposećenija srpska planina rešila je da se ozbiljno posveti razvoju kongresnog turizma...
Kongresi
Jubilarni 10. „MEKST“ 2. decembra u Novom Sadu
23. Novembar 2023
Međunarodna konferencija iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga – MEKST,...