2. Regionalna Hotel Housekeeping KONVENCIJA zakazana za mart 2024

09. November 2023
Foto: Ambasadori dobre usluge
Foto: Ambasadori dobre usluge

Još se utisci učesnika istorijske 1. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE, održane u martu ove godine u hotelu Fontana u Vrnjačkoj Banji, nisu ni slegli, a Ambasadori dobre usluge već najavljuju njen nastavak. Novo okupljanje hotelijera iz čitavog regiona, pre svega uspešnih HSK menadžera i njihovih timova, GM-ova, konsultanata, uglednih profesora univerziteta, predstavnika prateće privrede… zakazano je 7. i 8. marta 2024. godine u Beogradu. Mesto održavanja 2. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE biće hotel Crowne Plaza, a domaćin Konvencije - HSK menadžer ovog hotela Jovana Lončar – nosilac titule “najuspešniji menadžer hotelskog domaćinstva u 2023”.

HSK Konvencija predstavlja jedan od retkih događaja inspirisan globalnom idejom o otvaranju kanala saradnje u hotelskoj industriji, s misijom da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da, jedino unapređujući znanje i praktične veštine, i razmenjujući dragoceno iskustvo - rastu u svojoj profesiji, doprinoseći konkurentnosti, ugledu i poslovnoj uspešnosti hotela koje predstavljaju.

Fokus 2. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE i njenih uglednih govornika i panelista biće i dalje na KVALITETU USLUGE i ZAPOSLENIMA, ovog puta iz ugla ključnih funkcija HSK menadžmenta – planiranja, organizovanja, vođenja i kontrole, otvorićemo novo poglavlje trendova i inovacija, i puna dva dana razmenjivaćemo dobru energiju, znanje i praktična iskustva… Biće to jedinstveno i neponovljivo putovanje OD PROFESIONALNIH IZAZOVA DO VRHUNSKIH REZULTATA, na koje ste svi pozvani!

Za više informacija: hotelhousekeeping22@gmail.com

Comments (0)

Connected news

Conferences
Turistička organizacija Zlatibor osniva Kongresni biro
27. November 2023
Najposećenija srpska planina rešila je da se ozbiljno posveti razvoju kongresnog turizma...
Conferences
Jubilarni 10. „MEKST“ 2. decembra u Novom Sadu
23. November 2023
Međunarodna konferencija iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga – MEKST,...
Conferences
Konferencija FU:TURIZAM 2023 20. novembra u Beogradu
09. November 2023
Prva konferencija veštačke inteligencije (AI) posvećena turizmu u Srbiji, FU:TURIZAM...
Conferences
Jubilarni 10. MEKST od 1. do 3. decembra u Novom Sadu
30. October 2023
Međunarodna konferencija iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga – MEKST,...