RateHawk.com: Odlični rezultati u četvrtom kvartalu 2019. u Srbiji

27. Februar 2020
RateHawk.com: Odlični rezultati u četvrtom kvartalu 2019. u Srbiji

RateHawk.com, onlajn rezervacioni alat za profesionalce u turističkoj industriji objavljuje prodajne rezultate četvrtog kvartala zaključno sa 31. decembrom 2019, i daje prognoze za 2020. godinu. 

Ukupna vrednost bruto rezervacija u Srbiji porasla je za 35% u odnosu na treći kvartal 2019. Ukupan broj rezervacija napravljenih od strane srpskih partnera povećan je za 30% u poređenju sa trećim kvartalom. Do kraja 2019. godine platformu je koristilo preko 300 srpskih profesionalaca u turstičkoj industriji. Ukupan broj RateHawk partnera je 15.000 turističkih profesionalaca iz preko 100 zemalja.

Glavni izbori za putovanja u inostranstvo, u odnosu na rezervacije koje su napravili srpski profesionalci u turističkoj industriji, u četvrtom kvartalu 2019. godine bili su Italija (Milano, Rim), Nemačka (Berlin), Velika Britanija (London), Španija (Berselona), Austrija (Beč), Francuska (Pariz), Tajland (Puket), UAE (Dubai), SAD (Njujork).

Omiljene kategorije smeštaja rezervisane od strane srpskih turističkih profesionalaca u četvrtom kvartalu bili su hoteli sa 4 zvezdice (49% od ukupnog broja rezervacija u četvrtom kvartalu) i hoteli sa 3 zvezdice (25%).

RateHawk je zvanično lansiran u Srbiji 2018, a godinu dana kasnije platforma je prevedena na srpski jezik. Pruža širok spektar objekata: više od 1,3 miliona hotela, apartmana i hostela - od preko 100 promotera objekata širom sveta i 30.000 hotela sa kojima imaju direktan ugovor. 

- Dobili smo dosta pozitivnih povratnih informacija od naših partnera koji su prepoznali prednosti koje im RateHawk donosi. Naše izvanredne operacije, usluga preliminarne kontrole, intuitivni interfejs i interaktivna mapa samo su neke od njih - Feliks Špilman, izvršni direktor Emerging Travel Group-e.

RateHawk je u vlasništvu Emerging Travel Group-e, internacionalne onlajn turističke grupe koja posluje u preko 100 domaćih tržišta sa brendovima poput RateHawk, ZenHotels i Ostrovok.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...
Hotelijerstvo
Hotelijeri zainteresovani za dualno obrazovanje
24. Januar 2024
Na Zlatiboru je održan radni sastanak u okviru projekta „Razvoj dualnog stručnog...