RateHawk.com: Odlični rezultati u četvrtom kvartalu 2019. u Srbiji

27. February 2020
RateHawk.com: Odlični rezultati u četvrtom kvartalu 2019. u Srbiji

RateHawk.com, onlajn rezervacioni alat za profesionalce u turističkoj industriji objavljuje prodajne rezultate četvrtog kvartala zaključno sa 31. decembrom 2019, i daje prognoze za 2020. godinu. 

Ukupna vrednost bruto rezervacija u Srbiji porasla je za 35% u odnosu na treći kvartal 2019. Ukupan broj rezervacija napravljenih od strane srpskih partnera povećan je za 30% u poređenju sa trećim kvartalom. Do kraja 2019. godine platformu je koristilo preko 300 srpskih profesionalaca u turstičkoj industriji. Ukupan broj RateHawk partnera je 15.000 turističkih profesionalaca iz preko 100 zemalja.

Glavni izbori za putovanja u inostranstvo, u odnosu na rezervacije koje su napravili srpski profesionalci u turističkoj industriji, u četvrtom kvartalu 2019. godine bili su Italija (Milano, Rim), Nemačka (Berlin), Velika Britanija (London), Španija (Berselona), Austrija (Beč), Francuska (Pariz), Tajland (Puket), UAE (Dubai), SAD (Njujork).

Omiljene kategorije smeštaja rezervisane od strane srpskih turističkih profesionalaca u četvrtom kvartalu bili su hoteli sa 4 zvezdice (49% od ukupnog broja rezervacija u četvrtom kvartalu) i hoteli sa 3 zvezdice (25%).

RateHawk je zvanično lansiran u Srbiji 2018, a godinu dana kasnije platforma je prevedena na srpski jezik. Pruža širok spektar objekata: više od 1,3 miliona hotela, apartmana i hostela - od preko 100 promotera objekata širom sveta i 30.000 hotela sa kojima imaju direktan ugovor. 

- Dobili smo dosta pozitivnih povratnih informacija od naših partnera koji su prepoznali prednosti koje im RateHawk donosi. Naše izvanredne operacije, usluga preliminarne kontrole, intuitivni interfejs i interaktivna mapa samo su neke od njih - Feliks Špilman, izvršni direktor Emerging Travel Group-e.

RateHawk je u vlasništvu Emerging Travel Group-e, internacionalne onlajn turističke grupe koja posluje u preko 100 domaćih tržišta sa brendovima poput RateHawk, ZenHotels i Ostrovok.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...