Promene na čelu hotela Square Nine: Milan Sudar - novi GM, a šef kuhinje - Dušan Todić

06. Decembar 2021
Izvor: Arhiva hotela Square Nine
Izvor: Arhiva hotela Square Nine
U prvi tim beogradskog hotela  Square Nine, vratila su se dvojica vrsnih profesionalaca, koji su godinama razvijali svoju karijeru u inostranstvu. Novoimenovani generalni direktor Milan Sudar i glavni šef kuhinje Dušan Todić odrasli su u Beogradu a njihova veza sa hotelom Square Nine je već ostvarena pre izvesnog vremena. 
 
1 - SQ.jpg
 
Milan Sudar, GM beogradskog hotela Square Nine
 
Poslednjih 20 godina, Milan Sudar je izabrao London za svoju karijeru, gradeći je u najluksuznijim svetskim hotelima kao što su Claridge’s, The Westbury i Bvlgari Hotel London, na različitim pozicijama u sektoru ‘Room Division’.
-Moja vizija hotela ne zvuči komplikovano, ali je u stvarnosti veoma složena. To uključuje naše zaposlene, hotel i goste. To je kao točak koji se kotrlja ali bi kočio ili potpuno stao, ukoliko bi bilo ko iz ove tri grupe zakazao  – kaže Milan Sudar. 
 
DUSAN.jpg
 
Dušan Todić, šef kuhinje hotela Square Nine
 
Dušan Todić je odabrao jug Kalifornije kao svoju bazu za kulinarski rast. Njegova radna etika i strastven tim kojim se okružio, kao i kreativan pristup poslu, učinili su da restoran “Jeune et Jolie”, gde je bio šef kuhinje, kao i njegov tim, budu prepoznati od prestižnog Michelin vodiča za Kaliforniju 2021 i nagrađeni sa jednom Mišelin zvezdicom.
 
-“The Squre” je restoran u kome će gosti na pravi način doživeti region, sezonu i kvalitet kroz veoma izbalansiran, pravilno osmišljen meni i personalizovanu uslugu – ističe Dušan Todić i dodaje da će njegov cilj, kao i cilj njegovog tima visoko motivisanih i strastvenih ugostiteljskih profesionalaca, uvek biti da vreme koje gosti provedu u ovom restoranu bude posebno.
 
Milan i Dušan donose nova iskustva i vrednosti za hotel Square Nine Beograd. Zahvaljujući njihovim bogatim karijerama, brige o zaposlenima i gostima, njihovo imenovanje će sasvim sigurno doprineti daljem razvoju hotela SQ9.
 
 
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...