Promene na čelu hotela Square Nine: Milan Sudar - novi GM, a Dušan Todić - šef kuhinje

06. December 2021
Izvor: Arhiva hotela Square Nine
Izvor: Arhiva hotela Square Nine

 U prvi tim beogradskog hotela  Square Nine, vratila su se dvojica vrsnih profesionalaca, koji su godinama razvijali svoju karijeru u inostranstvu. Novoimenovani generalni direktor Milan Sudar i glavni šef kuhinje Dušan Todić odrasli su u Beogradu a njihova veza sa hotelom Square Nine je već ostvarena pre izvesnog vremena. 

 
 
Milan Sudar, GM beogradskog hotela Square Nine
 
Poslednjih 20 godina, Milan Sudar je izabrao London za svoju karijeru, gradeći je u najluksuznijim svetskim hotelima kao što su Claridge’s, The Westbury i Bvlgari Hotel London, na različitim pozicijama u sektoru ‘Room Division’.
-Moja vizija hotela ne zvuči komplikovano, ali je u stvarnosti veoma složena. To uključuje naše zaposlene, hotel i goste. To je kao točak koji se kotrlja ali bi kočio ili potpuno stao, ukoliko bi bilo ko iz ove tri grupe zakazao  – kaže Milan Sudar. 
 
 
 
Dušan Todić, šef kuhinje hotela Square Nine
 
Dušan Todić je odabrao jug Kalifornije kao svoju bazu za kulinarski rast. Njegova radna etika i strastven tim kojim se okružio, kao i kreativan pristup poslu, učinili su da restoran “Jeune et Jolie”, gde je bio šef kuhinje, kao i njegov tim, budu prepoznati od prestižnog Michelin vodiča za Kaliforniju 2021 i nagrađeni sa jednom Mišelin zvezdicom.
 
-“The Squre” je restoran u kome će gosti na pravi način doživeti region, sezonu i kvalitet kroz veoma izbalansiran, pravilno osmišljen meni i personalizovanu uslugu – ističe Dušan Todić i dodaje da će njegov cilj, kao i cilj njegovog tima visoko motivisanih i strastvenih ugostiteljskih profesionalaca, uvek biti da vreme koje gosti provedu u ovom restoranu bude posebno.
 
Milan i Dušan donose nova iskustva i vrednosti za hotel Square Nine Beograd. Zahvaljujući njihovim bogatim karijerama, brige o zaposlenima i gostima, njihovo imenovanje će sasvim sigurno doprineti daljem razvoju hotela SQ9.
 
 
 

 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...