Otvoren novi deo hotela Ramonda

03. Maj 2023
Foto: Ljiljana Rebronja
Foto: Ljiljana Rebronja

Četiri godine nakon otvaranja hotela Ramonda na Rtnju, 28. aprila svečano je otvoren i novi deo hotela, koji će sa starim delom biti povezan pasarelom.

Hotel na 13.500 metara kvadratnih poseduje samo 58 smeštajnih jedinica, dva Wellness i spa centra, nekoliko restorana i barova, konferencijsku salu, igraonicu za decu, bioskop i brojne dodatne sadržaje, a vrednost investicije je 15 miliona evra.

Novi deo hotela Ramonda prostire se na blizu 10.000 metara kvadratnih. Proširenjem kapaciteta hotel ima na raspolaganju 58 smeštajnih jedinica, uključujući komforne sobe i apartmane. Po jedinstvenosti se izdvaja Ramonda apartman sa terasom na krovu hotela površine 200 m2. Nova konferencijska sala ima kapacitet 160 mesta u bioskopskoj postavci.

Što se tiče ponude restorana i barova, gostima će na raspolaganju biti pansionski restoran, u novom delu hotela, smešten u prizemlju. A la carte restoran je smešten pored lobby bara, kapaciteta do 140 osoba. Lobby bar hotela u novom delu objekta, nalazi se pored recepcije, ima prostranu terasu sa pogledom na bazen, community table i biblioteku. Lounge bar u starom delu objekta sa bibliotekom na raspolaganju će biti gostima hotela na noćenju. Cigar lounge u novom delu je namenjen gostima koji vole da uživaju u spoju dobrih cigara i kvalitetnih pića.

Novi deo wellness & spa centra nalazi se u levom delu objekta i sadrži finske saune, parna kupatila, zatvoreni poluolimpijski bazen, hidromasažne kade, kneipp stazu, dva otvorena bazena, od kojih se jedan greje tokom zimskih meseci i teretana. Na nivou iznad nalaze se sobe za masažu, Ceragen kreveti i kvantna soba, kao i zen terasa namenjena za opuštanje i relaksaciju posle masaža i tretmana.

Wellness & spa centar Adults only (stari deo hotela) se nalazi u desnom delu objekta na nivou, sa direktnim pristupom liftom. Na raspolaganju je finska sauna, parno kupatilo, zatvoreni bazen i veštačko jezerce, hidromasažna kada i privatna spa zona. Specifičnost našeg jezerceta je biološka regeneracija vode. Sobe za masažu se nalaze u okviru oba Wellness i spa centra.

Bioskop se nalazi na nivou 1, iznad spa centra. Na -1 nivou ispod recepcije, nalazi se dečija igraonica za zabavu i animaciju dece, biće opremljena lavirintom, kućicama za igru i igračkama. Na otvorenom, pored jezerceta i preko puta ulaza nalaze se igraonice za decu na otvorenom, opremljene drvenim mobilijarom.

Gostima hotela na raspolaganju su dodatne aktivnosti za zabavu - bilijar sala, stoni fudbal, pikado i stoni tenism kao i video igre i sony play station.

Gostima će na raspolaganju biti parking, garaže, punjači za električne automobile.

- Naš akcenat je uvek bio na komforu po kome smo dobro poznati, koji će sada biti još izraženiji, a najveći benefit, personalizovanu uslugu, pružiće Vam naš tim od preko 120 srdačnih osmeha – navode iz hotela Ramonda.

Tokom 4 godine poslovanja hotel je dobio brojne nagrade, pre svega priznanje „Ambasadori dobre usluge“ za novi kvalitet i za najbolji hotel, ali i priznanja koje su dobili zaposleni, Danijela Milosavljević najbolja sobarica u Srbiji i Irena Gligorijević jedna od tri najbolja menadžera sektora soba u Srbiji.

- Želja celog tima je da mnoge buduće letnje dane, jesenja jutra, zimske noći i prolećne večeri provedete na magičnoj planini Rtanj, gde vas neko uvek čeka raširenih ruku, sa koferom punim lepih uspomena i trenutaka za pamćenje sa Vama dragim osobama. Zaplovite našom oazom mira, doživite mistiku planine Rtanj i uverite se u našu ljubav prema Ramondi, Rtnju i vama – izjavio je na svečanom otvaranju Nikola Jakovljević, direktor hotela Ramonda.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...
Hotelijerstvo
Hotelijeri zainteresovani za dualno obrazovanje
24. Januar 2024
Na Zlatiboru je održan radni sastanak u okviru projekta „Razvoj dualnog stručnog...