Otvoren novi deo hotela Ramonda

03. May 2023
Foto: Ljiljana Rebronja
Foto: Ljiljana Rebronja

Četiri godine nakon otvaranja hotela Ramonda na Rtnju, svečano je otvoren novi deo hotela, koji će sa starim delom biće povezan pasarelom.

Hotel na 13.500 metara kvadratnih poseduje samo 58 smeštajnih jedinica, dva Wellness i spa centra, nekoliko restorana i barova, konferencijsku salu, igraonicu za decu, bioskopu i brojne dodatne sadržaje.

Novi deo hotela Ramonda prostire se na blizu 10.000 metara kvadratnih i sa starim delom biće povezan pasarelom. Proširenjem kapaciteta hotel ima na raspolaganju 58 smeštajnih jedinica, uključujući komforne sobe i apartmane. Po jedinstvenosti se izdvaja Ramonda apartman sa terasom na krovu hotela površine 200 m2. Nova konferencijska sala ima kapacitet 160 mesta u bioskopskoj postavci.

Što se tiče ponude restorana i barova, gostima će na raspolaganju biti pansionski restoran, u novom delu hotela, smešten u prizemlju. A la carte restoran je smešten pored lobby bara, kapaciteta do 140 osoba. Lobby bar hotela u novom delu objekta, nalazi se pored recepcije, ima prostranu terasu sa pogledom na bazen, community table i biblioteku. Lounge bar u starom delu objekta sa bibliotekom na raspolaganju će biti gostima hotela na noćenju. Cigar lounge u novom delu je namenjen gostima koji vole da uživaju u spoju dobrih cigara i kvalitetnih pića.

Novi deo wellness & spa centra nalazi se u levom delu objekta i sadrži finske saune, parna kupatila, zatvoreni poluolimpijski bazen, hidromasažne kade, kneipp stazu, dva otvorena bazena, od kojih se jedan greje tokom zimskih meseci i teretana. Na nivou iznad nalaze se sobe za masažu, Ceragen kreveti i kvantna soba, kao i zen terasa namenjena za opuštanje i relaksaciju posle masaža i tretmana.

Wellness & spa centar Adults only (stari deo hotela) se nalazi u desnom delu objekta na nivou , sa direktnim pristupom liftom. Na raspolaganju je finska sauna, parno kupatilo, zatvoreni bazen i veštačko jezerce, hidromasažna kada i privatna spa zona. Specifičnost našeg jezerceta je biološka regeneracija vode. Sobe za masažu se nalaze u okviru oba Wellness i spa centra.

Bioskop se nalazi na nivou 1, iznad spa centra. Na -1 nivou ispod recepcije, nalazi se dečija igraonica za zabavu i animaciju dece, biće opremljena lavirintom, kućicama za igru i igračkama. Na otvorenom, pored jezerceta i preko puta ulaza nalaze se igraonice za decu na otvorenom, opremljene drvenim mobilijarom.

Gostima hotela na raspolaganju su dodatne aktivnosti za zabavu - bilijar sala, stoni fudbal, pikado i stoni tenism kao i video igre i sony play station.

Gostima će na raspolaganju biti parking, garaže, punjači za električne automobile.

- Naš akcenat je uvek bio na komforu po kome smo dobro poznati, koji će sada biti još izraženiji, a najveći benefit, personalizovanu uslugu, pružiće Vam naš tim od preko 120 srdačnih osmeha – navode iz hotela Ramonda.

Tokom 4 godine poslovanja hotel je dobio brojne nagrade, pre svega prizanje „Ambasadori dobre usluge“ za novi kvalitet i za najbolji hotel, ali i nagrade koje su dobili članovi zaposleni, Danijela Milosavljević najbolja sobarica u Srbiji i Irena Gligorijević jedna od tri najbolja menadžera sektora soba u Srbiji.

- Želja celog tima je da mnoge buduće letnje dane, jesenja jutra, zimske noći i prolećne večeri provedete na magičnoj planini Rtanj, gde vas neko uvek čeka raširenih ruku, sa koferom punim lepih uspomena i trenutaka za pamćenje sa Vama dragim osobama. Zaplovite našom oazom mira, doživite mistiku planine Rtanj i uverite se u našu ljubav prema Ramondi, Rtnju i vama – izjavio je na svečanom otvaranju Nikola Jakovljević, direktor hotela Ramonda.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Objavljena pravila za državnu pomoć za gradnju novih hotela u banjama i u Beogradu
21. November 2023
Vlada Srbije izmenila je postojeću Uredbu o određivanju kriterijuma za dodelu podsticaja radi...
Hospitality
Beogradski hotel Splendid ponovo na prodaju
07. November 2023
Kompanija DT Properties Novi Beograd oglasila je prodaju hotela Splendid u Beogradu, po...
Hospitality
Indijska klinika investira u Bolnicu Meljine i Institut Igalo?
23. October 2023
Renomirani indijski zdravstveni institut Asian Cancer Institute - Cumballa Hill Hospital...
Hospitality
Godinu dana od otvaranja: Hotel Borovi u Sjenici – Na dobrom putu
11. September 2023
Sjenica je oduvek bila poznata uglavnom po sjeničkom siru i zimi najnižim temperaturama u...