Novi život hotela VRBAK u Novom Pazaru

17. Septembar 2020
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar

Pola veka zaljubljivanja, sklapanja prijateljstava, ambicija, uspeha, napretka, inspiracije, tradicije i života u Hotelu Vrbak.

Hotel Vrbak, ispunjen toplinom, tradicijom i nezaboravnim trenucima, jedinstveno čudo arhitekture, uzdignuto nad rekom Raškom, još 1976. godine postao je sinonim za lepotu i luksuz, predmet divljenja svakog posetioca, poslovnog čoveka i turiste u Novom Pazaru. Neizostavan je deo novopazarske turističke razglednice i predmet interesovanja svih turističkih medija od svog otvaranja do danas.

Hotel je u strogom centru grada, u sklopu trga Isa Bega Isakovića, u neposrednoj  blizini poslovne zone banaka, javnih ustanova i velikih kompanija. U središtu je najpopularnijih odredišta gradskog života Novog Pazara uz gradsko šetalište sa mnoštvom restorana, kafeterija i klubova.

Konačno - potpuni preporod


Posle mnogo godina, uz novog vlasnika Nedžada Dragolovčanina, hotel Vrbak je konačno doživeo potpuni preporod. Kompletnom rekonstrukcijom, hotelu je vraćen prvobitni sjaj, a sobe su u potpunosti rekonstruisane, pa danas odišu udobnošću, luksuzom i predivnim ambijentom. Savremeni i luksuzni enterijer Kristalne i Zlatne sale, kao i duga tradicija u održavanju venčanja, slavlja, poslovnih foruma, konferencija i poslovnih sastanaka, kao i svih vrsta događaja čine ovaj hotel pravim izborom za poslovne, mlade i porodične ljude. Novo ruho čini ga jedinstvenim u regionu, baš kao što je jedinstvena i reka Raška koja umirujuće teče ispod hotela.

Hotel Vrbak ima tri sprata sa ukupno 60 smeštajnih jedinica - jednokrevetnih, dvokrevetnih, dvokrevetnih deluxe i apartmana. U svakoj sobi je kupatilo sa tušem, kao i LCD TV, mini bar, telefon i Wi-Fi. Posebna pažnja posvećena je spoju modernih pogodnosti, opreme i digitalne komunikacije i touchscreen tehnologije. Klasični šarm u prikrivanju svetlosti, umirujućim bojama, u kvalitetu i izboru posteljine i tkanina u hotelskim sobama gostima pruža ugodno i privatno okruženje za miran noćni san. Da bi taj san bio još mirniji, hotel Vrbak obezbeđuje svojim gostima besplatan privatni parking u sklopu hotela sa više od 50 parking mesta.

Za poslovne događaje, privatne proslave i - uživanje


Hotel Vrbak raspolaže sa tri konferencijske sale, kapaciteta od 20 do 700 ljudi, zavisno od postavke sala. Svaka sala opremljena je modernom, prvoklasnom audio/video konferencijskom opremom, kao i pristupom brzom optičkom internetu.

Svi gosti restorana Trg Isa Beg, ali i organizatori događaja, mogu da uživaju u klimatizovanoj sali restorana ili terasi sa koje se pruža najlepši pogled na Trg Isa bega Isakovića, reku Rašku i rekreacioni centar. Restoran Trg Isa Bega je sastavni deo hotela i pogodan za organizovanje raznih vrsta događaja, među kojima su proslave, kokteli, prijemi i sl.

Hotel Vrbak beleži dugu istoriju organizovanja slavlja i venčanja koja nadmašuju sva očekivanja i ostaju dugo zapamćeni. Svečana sala može da primi do 700 gostiju. Zaljubljenim mladencima hotel poklanja svadbenu tortu, kao i prvu bračnu noć u jednoj od luksuznijih soba.

Za ljubitelje aktivnog odmora, rekreacije i sportskih aktivnosti, gosti hotela mogu besplatno da uživaju u otvorenom sportsko-rekrativnom centru, u oazi zelenila, na svega 20 metara od hotela.

Hotel okružen kulturnim nasleđem

Stara čaršija sa bedemom i simbolom grada, kulom motriljom, Hamam, Altun Alem, Arap, Bor i Lejlek džamije, Amir-Agin Han, Sebilj, Muzej Ras i Zlatarski sokak, samo su neka mesta i građevine od izuzetnog i posebnog značaja koje kao prsten okružuju hotel Vrbak.

Kulturno nasleđe koje se nalazi par kilometara od hotela Vrbak je od izuzetnog značaja i deo je svetske kulturne baštine UNESCO a to je  Stari Ras, zajedno sa manastirom Sopoćani, Đurđevim stupovima i Petrovom crkvom.
Za sve zaintresovane goste i organizovane turističke grupe hotel organizuje obilazak turističkih, kulturnih i sportskih atrakcija Novog Pazara, kroz pešačke i autobuske ture, uz licenciranog turističkog vodiča, uz prethodnu najavu.

I eto, toliko o starom - novom hotelu Vrbak kojeg bi svakako trebalo posetiti i lično se uveriti da ova priča nije samo dobar marketing. Zaposleni u hotelu Vrbak učiniće da utisak o kvalitetu njihove usluge bude vrhunski, upravo onakav kakav dolikuje luksuznom hotelu poput Vrbaka. Jer biti na vrhu, uvek ispred konkurencije, prevashodni je cilj hotelskog menadžmenta, s direktorkom hotela Katarinom Nešović na čelu. A sve to u nadi da će visokim i konzistentnim nivoom usluge hotel Vrbak uticati i na podizanje standarda hotela u čitavom regionu i postati prva asocijacija za izbor hotela kada se pomene Novi Pazar.


 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Ulcinj dobija tri hotela sa 5 zvezdica?
02. Februar 2023
Ulcinj bi u narednih nekoliko godina mogao dobiti tri hotela sa pet zvezdica. Gradnja hotela...
Hotelijerstvo
Na Kopaoniku se otvara prvi Swissôtel u Srbiji
23. Januar 2023
Accor, vodeća svetska hotelska grupacija, širi svoj portfolio u jugoistočnoj Evropi...
Hotelijerstvo
Na ugostiteljskim objektima u Kragujevcu obavezni ekološki filteri
17. Januar 2023
Kragujevački ugostitelji od 1. januara ove godine su u obavezi da ugrade filtere na bazi...
Hotelijerstvo
Počela prijava ugostitelja za šemu vaučera
20. Decembar 2022
Ministarstvo turizma i omladine pozivalo je sve ugostitelje da se prijave radi realizacije...