Novi život hotela VRBAK u Novom Pazaru

17. September 2020
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar
Foto: Hotel Vrbak Novi Pazar

Pola veka zaljubljivanja, sklapanja prijateljstava, ambicija, uspeha, napretka, inspiracije, tradicije i života u Hotelu Vrbak.

Hotel Vrbak, ispunjen toplinom, tradicijom i nezaboravnim trenucima, jedinstveno čudo arhitekture, uzdignuto nad rekom Raškom, još 1976. godine postao je sinonim za lepotu i luksuz, predmet divljenja svakog posetioca, poslovnog čoveka i turiste u Novom Pazaru. Neizostavan je deo novopazarske turističke razglednice i predmet interesovanja svih turističkih medija od svog otvaranja do danas.

Hotel je u strogom centru grada, u sklopu trga Isa Bega Isakovića, u neposrednoj  blizini poslovne zone banaka, javnih ustanova i velikih kompanija. U središtu je najpopularnijih odredišta gradskog života Novog Pazara uz gradsko šetalište sa mnoštvom restorana, kafeterija i klubova.

Konačno - potpuni preporod


Posle mnogo godina, uz novog vlasnika Nedžada Dragolovčanina, hotel Vrbak je konačno doživeo potpuni preporod. Kompletnom rekonstrukcijom, hotelu je vraćen prvobitni sjaj, a sobe su u potpunosti rekonstruisane, pa danas odišu udobnošću, luksuzom i predivnim ambijentom. Savremeni i luksuzni enterijer Kristalne i Zlatne sale, kao i duga tradicija u održavanju venčanja, slavlja, poslovnih foruma, konferencija i poslovnih sastanaka, kao i svih vrsta događaja čine ovaj hotel pravim izborom za poslovne, mlade i porodične ljude. Novo ruho čini ga jedinstvenim u regionu, baš kao što je jedinstvena i reka Raška koja umirujuće teče ispod hotela.

Hotel Vrbak ima tri sprata sa ukupno 60 smeštajnih jedinica - jednokrevetnih, dvokrevetnih, dvokrevetnih deluxe i apartmana. U svakoj sobi je kupatilo sa tušem, kao i LCD TV, mini bar, telefon i Wi-Fi. Posebna pažnja posvećena je spoju modernih pogodnosti, opreme i digitalne komunikacije i touchscreen tehnologije. Klasični šarm u prikrivanju svetlosti, umirujućim bojama, u kvalitetu i izboru posteljine i tkanina u hotelskim sobama gostima pruža ugodno i privatno okruženje za miran noćni san. Da bi taj san bio još mirniji, hotel Vrbak obezbeđuje svojim gostima besplatan privatni parking u sklopu hotela sa više od 50 parking mesta.

Za poslovne događaje, privatne proslave i - uživanje

Hotel Vrbak raspolaže sa tri konferencijske sale, kapaciteta od 20 do 700 ljudi, zavisno od postavke sala. Svaka sala opremljena je modernom, prvoklasnom audio/video konferencijskom opremom, kao i pristupom brzom optičkom internetu.

Svi gosti restorana Trg Isa Beg, ali i organizatori događaja, mogu da uživaju u klimatizovanoj sali restorana ili terasi sa koje se pruža najlepši pogled na Trg Isa bega Isakovića, reku Rašku i rekreacioni centar. Restoran Trg Isa Bega je sastavni deo hotela i pogodan za organizovanje raznih vrsta događaja, među kojima su proslave, kokteli, prijemi i sl.

Hotel Vrbak beleži dugu istoriju organizovanja slavlja i venčanja koja nadmašuju sva očekivanja i ostaju dugo zapamćeni. Svečana sala može da primi do 700 gostiju. Zaljubljenim mladencima hotel poklanja svadbenu tortu, kao i prvu bračnu noć u jednoj od luksuznijih soba.

Za ljubitelje aktivnog odmora, rekreacije i sportskih aktivnosti, gosti hotela mogu besplatno da uživaju u otvorenom sportsko-rekrativnom centru, u oazi zelenila, na svega 20 metara od hotela.

Hotel okružen kulturnim nasleđem


Stara čaršija sa bedemom i simbolom grada, kulom motriljom, Hamam, Altun Alem, Arap, Bor i Lejlek džamije, Amir-Agin Han, Sebilj, Muzej Ras i Zlatarski sokak, samo su neka mesta i građevine od izuzetnog i posebnog značaja koje kao prsten okružuju hotel Vrbak.

Kulturno nasleđe koje se nalazi par kilometara od hotela Vrbak je od izuzetnog značaja i deo je svetske kulturne baštine UNESCO a to je  Stari Ras, zajedno sa manastirom Sopoćani, Đurđevim stupovima i Petrovom crkvom .
Za sve zaintresovane goste i organizovane turističke grupe hotel organizuje obilazak turističkih, kulturnih i sportskih atrakcija Novog Pazara, kroz pešačke i autobuske ture, uz licenciranog turističkog vodiča, uz prethodnu najavu.

I eto, toliko o starom - novom hotelu Vrbak kojeg bi svakako trebalo posetiti i lično se uveriti da ova priča nije samo dobar marketing. Zaposleni u hotelu Vrbak učiniće da utisak o kvalitetu njihove usluge bude vrhunski, upravo onakav kakav dolikuje luksuznom hotelu poput Vrbaka. Jer biti na vrhu, uvek ispred konkurencije, prevashodni je cilj hotelskog menadžmenta, s direktorkom hotela Katarinom Nešović na čelu. A sve to u nadi da će visokim i konzistentnim nivoom usluge hotel Vrbak uticati i na podizanje standarda hotela u čitavom regionu i postati prva asocijacija za izbor hotela kada se pomene Novi Pazar.


 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Godinu dana od otvaranja: Hotel Borovi u Sjenici – Na dobrom putu
11. September 2023
Sjenica je oduvek bila poznata uglavnom po sjeničkom siru i zimi najnižim temperaturama u...
Hospitality
Domaća platforma za recenzije potpisala partnerstvo sa kompanijom Tripadvisor
08. August 2023
 Fast Review, domaća platforma za recenzije nedavno je potpisala veoma značajno...
Hospitality
Nova investicija na Kopaoniku - U planu gradnja turističkog kompleksa na 25.000 m2
03. August 2023
Na Kopaoniku u KO Kriva Reka u Opštini Brus, u blizinu hotela Srebrnac, u planu je...
Hospitality
Hotel Beli izvor na Goču ima novog vlasnika
27. July 2023
Kompaniija Eter doo kupila je za 12,1 milion dinara deo imovine Hotelsko-turističkog preduzeća...