Marko Korica imenovan za novog generalnog direktora hotela Viceroy Kopaonik Srbija

19. Januar 2022
Autor fotografije: Darko Radulović
Autor fotografije: Darko Radulović
Za novog generalnog direktora prvog luksuznog „ski-in, ski-out“ rizorta sa 5 zvezdica Viceroy Kopaonik Srbija, imenovan je Marko Korica, koji je deo menadžmenta ovog hotela od njegovog ulaska na domaće, a ujedno i evropsko tržište.
 
Zahvaljujući izuzetnim liderskim sposobnostima i organizacionim veštinama u svim aspektima poslovanja hotela od njegovog otvaranja u junu 2021. godine, Marko Korica postavljen je na čelo ovog rizorta koji broji 119 soba i predstavlja deo prepoznatljivog portfolija kompanije Viceroy Hotels & Resorts. Sa bogatim petnaestogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu i praktičnim pristupom menadžmentu, Marko Korica je prepoznat kao lider koji će doprineti daljem razvoju brenda.
 
Novi generalni direktor istakao je da je čast i zadovoljstvo biti deo Viceroy tima koji već na početku prve zimske sezone beleži odlične rezultate.
 
- Radujem se svim novim izazovima koji me očekuju u daljem radu, kao i prilici da doprinesem unapređenju i održavanju intuitivne usluge našeg tima, koja je već na vrlo visokom nivou, i kreiranju jedinstvenih i nezaboravnih iskustava za naše goste. Ponosan sam što sam na čelnoj poziciji planinskog rizorta koji je već uveliko poznat po svom gostoprimstvu, raskošnoj gastronomskoj ponudi i autentičnom dizajnu, te zato pozivam sve buduće posetioce da nam se pridruže u bezgraničnim avanturama na snegu i pod suncem. Verujem da ćemo uspešno privesti kraju zimsku sezonu, kao i da će svi posetioci stvoriti nezaboravne uspomene zbog kojih će nam se rado vraćati tokom cele godine. Uz kontinuiran napredak, nastavićemo da održavamo pozitivno radno okruženje za ceo naš tim kako bismo i svim budućim gostima pružili besprekornu uslugu tokom njihovog boravka - dodao je Korica.
 
Bil Volš (Bill Walshe), izvršni direktor kompanije Viceroy Hotels & Resorts istakao je neizmernu zahvalnost Marku Korici jer je svojim iskustvom, predanošću i izuzetnim liderskim karakteristikama, umnogome doprineo uspešnom otvaranju i predstavljanju prvog evropskog rizorta Viceroy brenda.
 
- Izuzetno mi je drago što imamo priliku da negujemo njegov talenat i veštine u novoj ulozi generalnog direktora Viceroy Kopaonik hotela. Marko je jedan od ključnih faktora ne samo u prenošenju ideologije brenda, već i u nastavku pozicioniranja Srbije i Kopaonika kao međunarodne turističke destinacije - zaključio je Volš.
 
Marko Korica poseduje diplomu master studija u međunarodnom poslovanju i dragoceno iskustvo kada je reč o suočavanju sa različitim izazovima na kompleksnim tržištima. Radio je u hotelima Amvaj Rotana u Dubaiju i Ias Island Rotana & Centro Ias Island u Abu Dabiju.
 
On će na mestu generalnog direktora hotela Viceroy Kopaonik Srbija naslediti Gorana Kovačevića.
 
Viceroy Kopaonik Srbija predstavio je raznovrsnu ponudu i autentične sadržaje za vreme zimske sezone u najpoznatijem srpskom skijalištu, istovremeno nastojeći da dodatno unapredi kvalitet usluge na „Planini sunca“, kao i vrednosti ovog globalnog brenda.

 .EXECUTIVE GROUP

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...
Hotelijerstvo
Hotelijeri zainteresovani za dualno obrazovanje
24. Januar 2024
Na Zlatiboru je održan radni sastanak u okviru projekta „Razvoj dualnog stručnog...