Kopaonik i MK Mountain Resort spremni za zimsku sezonu

22. Oktobar 2020
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort


Sudeći po rekordnoj poseti tokom letnjih meseci i činjenici da interesovanje za domaće destinacije ne jenjava, očekuje se da Kopaonik i ove zime bude prvi izbor za odmor i skijanje u Srbiji.
U cilju maksimalnog prilagođavanja trenutnim okolnostima, MK Resort je uveo fleksibilnje uslove rezervacije sa kovid garancijom, koja podrazumeva refundaciju uplaćenih sredstava u celosti.
Do kraja oktobra važe specijalna ponuda i popusti za rezervacije smeštaja u svim terminima tokom zimske sezone. Pretprodaja ski karata putem web shopa sa popustom kreće 15. novembra i trajaće tokom cele sezone.

Uz povećanu bezbednost i mnogo novina


Iako se zimska sezona na Kopaoniku otvara 3. decembra, hotel Grand je potpuno spreman da pruži maksimalnu sigurnost i komfor svojim gostima.

- Posle uspešno realizovane letnje sezone, odlično smo organizovani za rad u ‘novim normalnim okolnostima’, s tim da zadržavamo vrhunski kvalitet i najviše standard, po čemu smo poznati. Gosti danas to cene više nego ikada pre i prepoznaju sasvim novu vrstu usluge, pri čemu bezbednost i zaštitu zdravlja svoje porodice stavljaju na prvo mesto. Zato je od samog ulaska u hotel Grand obezbeđena sva neophodna zaštitna oprema, a radi se i redovna sterilizacija kompletnog hotelskog prostora, a posebno soba i apartmana. Takođe, uvedena je i „no-servis“ opcija na zahtev, koju gost može odabrati ukoliko želi potpunu fizičku distancu tokom svog boravka.
Iako izazovna, ni ova sezona u hotelu Grand neće proći bez noviteta i sadržaja na koje su naši gosti navikli. Uveliko pripremamo novi gastronomski koncept i otvaranje elitnog  restorana, sa ponudom odabranih svetskih klasika i ambijentom u kome će se uživati sa stilom. Osim toga, posebnu pažnju posvetićemo animaciji dece i uključiti brojne novine, poput najpopularnijeg zabavno-edukativnog gejming centra ali i aktivnosti i sadržaje na otvorenom, kako bi porodicama obezbedili kvalitetan i bezbedan sadržaj. Zato smo sigurni da će hotel Grand i Kopaonik opravdati i ove zime status vrhunske usluge i najbolje ponude planinskih turističkih centara u okruženju - istakao je Radoš Đorđević, direktor hotela.

Grand Hotel & Spa 2.jpg
Foto: MK Mountain Resort


Goste očekuju tri nove staze i gondola Brzeće – Mali Karaman

Uz brojne novine, predstojeća zimska sezona na Kopaoniku ispuniće očekivanja svih posetilaca i ljubitelja sportova na snegu. Na raspolaganju će im biti tri nove staze, a ubrzano se radi na izgradnji gondola Brzeće – Mali Karaman, koja, prema rečima Dejana Ćika, direktora Skijališta Srbije, predstavlja najznačajniji projekat za srpski turizam. I pored velikih ulaganja u skijašku infrastrukturu, izgradnju gondola, proširenja broja ski staza i novog Sistema za kontrolu, Skijališta Srbije, kako je rekao, ove sezone neće menjati cene ski karata, a odobravaće se i brojni popusti u pretprodaji, kao i tokom ski sezone. Skijašima i borderima obezbeđena je mogućnost da online, potpuno beskontaktno na brz i jednostavan način, dođu do svoje ski karte i uživaju tokom cele zimske sezone na Kopaoniku. Pored toga, omogućeno je i beskontaktno preuzimanje ski karata putem pickup box-ova koji će se nalaziti u ski centrima, ali i u Beogradu.


Kopaonik 2.jpg
Foto: Skijališta Srbije

Za rezervacije zimskih aranžmana u bilo kom terminu do kraja sezone, hotel Grand obezbedio je specijalne uslove i brojne pogodnosti koji važe do kraja oktobra. U okviru paketa za otvaranje sezone, od 3. do 6. decembra, biće dostupne i ski karte, dok će ski oprema i škola skijanja biti u ponudi po povoljnijim uslovima, kao i brojne druge hotelske usluge. Uz prostranost, komfor, udobnost i sigurnost koju Grand Hotel & Spa nudi svojim gostima, posebno prilagođeni sadržaji i iznenađenja posebno osmišljena za goste hotela, obezbediće kao i uvek nezaboravan početak zimske sezone koja će tradicionalno biti otvorena prvog vikenda decembra.

 


 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Septembar u znaku zahvalnosti zaposlenima u Domaćinstvu
08. Jul 2024
Nedelja posvećena zaposlenima u hotelskom Domaćinstvu – International Housekeepers Week,...
Hotelijerstvo
“Vrata raja” od 160 miliona evra: Počela izgradnja novog luksuznog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa u Ulcinju
04. Jul 2024
Karisma Hotels & Resorts i Dobrov & Family Group sa ponosom najavljuju početak...
Hotelijerstvo
JP Skijališta Srbije gradi apart hotel na Zlatiboru
24. Jun 2024
JP Skijališta Srbije podnelo je Ministarstvu zaštite životne sredine zahtev za...
Hotelijerstvo
Luštica ima potencijal da nadmaši elitne turističke destinacije
30. Maj 2024
Crna Gora ima ogroman potencijal, a Luštica je biser koji bi mogao da nadmaši...