Kopaonik i MK Mountain Resort spremni za zimsku sezonu

22. October 2020
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort

 


Sudeći po rekordnoj poseti tokom letnjih meseci i činjenici da interesovanje za domaće destinacije ne jenjava, očekuje se da Kopaonik i ove zime bude prvi izbor za odmor i skijanje u Srbiji.
U cilju maksimalnog prilagođavanja trenutnim okolnostima, MK Resort je uveo fleksibilnje uslove rezervacije sa kovid garancijom, koja podrazumeva refundaciju uplaćenih sredstava u celosti.
Do kraja oktobra važe specijalna ponuda i popusti za rezervacije smeštaja u svim terminima tokom zimske sezone. Pretprodaja ski karata putem web shopa sa popustom kreće 15. novembra i trajaće tokom cele sezone.

Uz povećanu bezbednost i mnogo novina


Iako se zimska sezona na Kopaoniku otvara 3. decembra, hotel Grand je potpuno spreman da pruži maksimalnu sigurnost i komfor svojim gostima.

- Posle uspešno realizovane letnje sezone, odlično smo organizovani za rad u ‘novim normalnim okolnostima’, s tim da zadržavamo vrhunski kvalitet i najviše standard, po čemu smo poznati. Gosti danas to cene više nego ikada pre i prepoznaju sasvim novu vrstu usluge, pri čemu bezbednost i zaštitu zdravlja svoje porodice stavljaju na prvo mesto. Zato je od samog ulaska u hotel Grand obezbeđena sva neophodna zaštitna oprema, a radi se i redovna sterilizacija kompletnog hotelskog prostora, a posebno soba i apartmana. Takođe, uvedena je i „no-servis“ opcija na zahtev, koju gost može odabrati ukoliko želi potpunu fizičku distancu tokom svog boravka.
Iako izazovna, ni ova sezona u hotelu Grand neće proći bez noviteta i sadržaja na koje su naši gosti navikli. Uveliko pripremamo novi gastronomski koncept i otvaranje elitnog  restorana, sa ponudom odabranih svetskih klasika i ambijentom u kome će se uživati sa stilom. Osim toga, posebnu pažnju posvetićemo animaciji dece i uključiti brojne novine, poput najpopularnijeg zabavno-edukativnog gejming centra ali i aktivnosti i sadržaje na otvorenom, kako bi porodicama obezbedili kvalitetan i bezbedan sadržaj. Zato smo sigurni da će hotel Grand i Kopaonik opravdati i ove zime status vrhunske usluge i najbolje ponude planinskih turističkih centara u okruženju - istakao je Radoš Đorđević, direktor hotela.

Grand Hotel & Spa 2.jpg
Foto: MK Mountain Resort


Goste očekuju tri nove staze i gondola Brzeće – Mali Karaman

Uz brojne novine, predstojeća zimska sezona na Kopaoniku ispuniće očekivanja svih posetilaca i ljubitelja sportova na snegu. Na raspolaganju će im biti tri nove staze, a ubrzano se radi na izgradnji gondola Brzeće – Mali Karaman, koja, prema rečima Dejana Ćika, direktora Skijališta Srbije, predstavlja najznačajniji projekat za srpski turizam. I pored velikih ulaganja u skijašku infrastrukturu, izgradnju gondola, proširenja broja ski staza i novog Sistema za kontrolu, Skijališta Srbije, kako je rekao, ove sezone neće menjati cene ski karata, a odobravaće se i brojni popusti u pretprodaji, kao i tokom ski sezone. Skijašima i borderima obezbeđena je mogućnost da online, potpuno beskontaktno na brz i jednostavan način, dođu do svoje ski karte i uživaju tokom cele zimske sezone na Kopaoniku. Pored toga, omogućeno je i beskontaktno preuzimanje ski karata putem pickup box-ova koji će se nalaziti u ski centrima, ali i u Beogradu.


Kopaonik 2.jpg
Foto: Skijališta Srbije

Za rezervacije zimskih aranžmana u bilo kom terminu do kraja sezone, hotel Grand obezbedio je specijalne uslove i brojne pogodnosti koji važe do kraja oktobra. U okviru paketa za otvaranje sezone, od 3. do 6. decembra, biće dostupne i ski karte, dok će ski oprema i škola skijanja biti u ponudi po povoljnijim uslovima, kao i brojne druge hotelske usluge. Uz prostranost, komfor, udobnost i sigurnost koju Grand Hotel & Spa nudi svojim gostima, posebno prilagođeni sadržaji i iznenađenja posebno osmišljena za goste hotela, obezbediće kao i uvek nezaboravan početak zimske sezone koja će tradicionalno biti otvorena prvog vikenda decembra.

 


 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
HORES traži smanjenje PDV-a na hranu u hotelima i restoranima
22. May 2024
Udru­že­nje ho­te­li­je­ra i re­sto­ra­te­ra...
Hospitality
Beograd: Popunjenost hotela 100 odsto zahvaljujući koncertima grupe Rammstein
16. May 2024
U susret koncertima grupe Rammstein, 24. i 25. maja zahvaljujući kojima su popunjeni svi...
Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...