Izletište kod Paraćina dobija hotel sa 5 zvezdica?

21. Avgust 2019
Ilustracija, foto: Pixabay
Često maštamo o tome da proputujemo svet, a da nismo obišli ni soptsveno "dvorište". Ipak, situacija se poslednjih nekoliko godina značajno promenila, pa je sve više turista, kako domaćih, tako i stranih, koji otkrivaju lepote Srbije. Kraj koji treba obići i koji ima...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

turista
Ponedeljak , 26.08.2019. 20:42h
Preporuka:
2
+
0
-
Neko ko je v.d.direktor TOP treba da razlikuje broj turista od broja nocenja kao i da zna da hotel sa 5 zvezdica u izgradnji nije dopuna hotela Borje vec je zaseban objekat na drugoj lokaciji . Hotel BORJE je posle privatizacije oronu, zapusten, urusen, a privatizacija je i sprovedena da bi se objekti GRZE TURIST obnovili, prosirili kapacitete i sadrzaje i zaposlio veci broj turistickih i ugostiteljskih radnika. Nije navedeno da je putna infrasruktura veliki problem na koji vlast u Paracinu ne reaguje na adekvatan nacin prosirenjem i rekonstrukcijom i izgradnjom novog puta koji se uvek pominje u politickoj kampanji. Inace nijedan strucnjak ne radi u pomenutoj TO sto Zakon o turizmu sada ne sankcionise niti predvidja logicnije resenje kada jsu kadrovi u pitanju na svim nivoima turizma. HITNO MENJATI ZAKON O TURIZMU, ministarstvo reorganizovati od vrha kadrovki strucno ako zelimo ozbiljno da se bavimo ovom delatnoscu. Inace sve ovo je minorno s obzirom na nase potencijale i uspeh slicnih konkurentskih zemalja koje su kadrovski ozbiljne i takvi su im i rezultati.