Istorijski trenutak: Posle pet godina rekonstrukcije, hotel SUNCE primio prve goste

05. Oktobar 2020
Foto: Hotel Sunce Sokobanja -  Studio Pergament
Nakon pet godina uloženih u rekonstrukciju, 1. oktobra ove godine hotel SUNCE u Sokobanji otvorio je vrata gostima. Na kategoriju se još uvek čeka, iako je zahtev za kategorisanje upućen resornom Ministarstvu, koje je, nažalost, zbog aktuelne situacije izazvane koronavirusom, usporilo donošenje...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Filipa
Utorak , 06.10.2020. 12:11h
Preporuka:
4
+
0
-
Dirljiv susret sa staro-novim "Suncem" koji je mnogima ostao u srcu. Današnje "Sunce" iza sebe ima tu čežnju pomešanu s čistotom novih dahova arhitekture i dizajna. Posebno su dirljivi mladi koji svoju uslugu rade drhtavih ruku, sve u brizi da ugode gostima. Boravak u ovom hotelu donosi ono što se retko čuje" Došli smo kući!"