I Beograd dobio svoj hotel "Savoy"!

09. Jun 2016
I Beograd dobio svoj hotel
Nekada Dom grafičkih radnika, a sada luksuzni hotel "City Savoy", smešten je u samom centru Beograda, u Cetinjskoj ulici, nedaleko od čuvene boemske četvrti - Skadarlije. Građevina, koja poštuje stil, kolorit i visinu okolnih zgrada, savršeno se uklapa u okolinu starog...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

nina petrovic
Nedelja , 27.08.2017. 14:18h
Preporuka:
2
+
2
-
u oglasu , za radno mesto sobarica/cistacica izmedju ostalog, pise:"pranje prozora,zidova i plafona.." da li ste vi normalni??!! nikada nisam videla da sobarica/cistacica pere prozore u hotelu!!! moze da ga PREBRISE sa unutrasnje strane, ali da visi na simsu, ne!!! ... i kakvo je to pranje zidova i plafona??!!..i sve to, za koje pare ?? boze me sacuvaj takvih menadzera a i gazdi !!!!