I Beograd dobio svoj hotel "Savoy"!

09. Jun 2016
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!

Nekada Dom grafičkih radnika, a sada luksuzni hotel "City Savoy", smešten je u samom centru Beograda, u Cetinjskoj ulici, nedaleko od čuvene boemske četvrti - Skadarlije.

Građevina, koja poštuje stil, kolorit i visinu okolnih zgrada, savršeno se uklapa u okolinu starog Beograda, dok je unutrašnjost hotela ispunjena toplim nijansama zlatne u kombinaciji sa orahovinom i mermerom koji stvaraju osećaj ugodnosti i ekstravagantnosti.

Hotel "City Savoj" raspolaže sa 31 elegantno i moderno opremnjenom sobom i jednim apartmanom.

Sve sobe i apartman poseduju moderne touch sensitive komande, sef veličine laptopa, kontrolu svetala na dodir, LED televizore sa velikim izborom kanala, besplatan WI-FI, mini barove i potpunu kontolu klimatizacije unutar sobe, kao i podno grejanje u kupatilu.

Sva kupatila su obložena najfinijim mermerom, sa komodama od orahovine i tuš kabinama od ručno izvajanih stakala, upotpunjenim "Salvatore Ferragamo" kozmetikom.

U okviru hotela nalazi se "City Caffe" u kom gosti mogu provesti prijatno jutro, popodne ili veče sa prijateljima, uz degustaciju bogate selekcije najfinijih alkoholnih pića, koktela, smothies-a ili pažljivo odabranih kafa.
 
Internacionalna ponuda "City Savoy" restorana, u skladu sa raznovrsnim vinima i pićima iz celog sveta, učiniće da gosti uživaju u svakom obroku u prijatnom ambijentu.

Intimni "Fine Dinning Lounge" sa sopstvenom vinotekom i stolom od orahovine za 12 osoba, a pod magično pozlaćenom kupolom, predstavlja jedno od najekskluzivnijih mesta u gradu.

Oaza uživanja i relaksacije u centru Beograda, "Savoy Spa", svim posetiocima nudi odmor od stresne svakodnevnice. Bilo da se odluče za tursko kupatilo, saunu, đakuzi ili niz stručnih masaža, doživeće jedinstven ugođaj.

Hotel na zahtev gostiju obezbeđuje i prevoz od i do aerodroma, kao i usluge vozača, pakovanja i raspakivanja i hemijskog pranja i peglanja.

Na gostima je samo da se prepuste čarima ovog šarmantnog hotela koji ima dušu.

Poslednji komentari

nina petrovic
Nedelja , 27.08.2017. 14:18h
Preporuka:
2
+
2
-
u oglasu , za radno mesto sobarica/cistacica izmedju ostalog, pise:"pranje prozora,zidova i plafona.." da li ste vi normalni??!! nikada nisam videla da sobarica/cistacica pere prozore u hotelu!!! moze da ga PREBRISE sa unutrasnje strane, ali da visi na simsu, ne!!! ... i kakvo je to pranje zidova i plafona??!!..i sve to, za koje pare ?? boze me sacuvaj takvih menadzera a i gazdi !!!!

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...