I Beograd dobio svoj hotel "Savoy"!

09. Jun 2016
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!

Nekada Dom grafičkih radnika, a sada luksuzni hotel "City Savoy", smešten je u samom centru Beograda, u Cetinjskoj ulici, nedaleko od čuvene boemske četvrti - Skadarlije.

Građevina, koja poštuje stil, kolorit i visinu okolnih zgrada, savršeno se uklapa u okolinu starog Beograda, dok je unutrašnjost hotela ispunjena toplim nijansama zlatne u kombinaciji sa orahovinom i mermerom koji stvaraju osećaj ugodnosti i ekstravagantnosti.

Hotel "City Savoj" raspolaže sa 31 elegantno i moderno opremnjenom sobom i jednim apartmanom.

Sve sobe i apartman poseduju moderne touch sensitive komande, sef veličine laptopa, kontrolu svetala na dodir, LED televizore sa velikim izborom kanala, besplatan WI-FI, mini barove i potpunu kontolu klimatizacije unutar sobe, kao i podno grejanje u kupatilu.

Sva kupatila su obložena najfinijim mermerom, sa komodama od orahovine i tuš kabinama od ručno izvajanih stakala, upotpunjenim "Salvatore Ferragamo" kozmetikom.

U okviru hotela nalazi se "City Caffe" u kom gosti mogu provesti prijatno jutro, popodne ili veče sa prijateljima, uz degustaciju bogate selekcije najfinijih alkoholnih pića, koktela, smothies-a ili pažljivo odabranih kafa.
 
Internacionalna ponuda "City Savoy" restorana, u skladu sa raznovrsnim vinima i pićima iz celog sveta, učiniće da gosti uživaju u svakom obroku u prijatnom ambijentu.

Intimni "Fine Dinning Lounge" sa sopstvenom vinotekom i stolom od orahovine za 12 osoba, a pod magično pozlaćenom kupolom, predstavlja jedno od najekskluzivnijih mesta u gradu.

Oaza uživanja i relaksacije u centru Beograda, "Savoy Spa", svim posetiocima nudi odmor od stresne svakodnevnice. Bilo da se odluče za tursko kupatilo, saunu, đakuzi ili niz stručnih masaža, doživeće jedinstven ugođaj.

Hotel na zahtev gostiju obezbeđuje i prevoz od i do aerodroma, kao i usluge vozača, pakovanja i raspakivanja i hemijskog pranja i peglanja.

Na gostima je samo da se prepuste čarima ovog šarmantnog hotela koji ima dušu.

Poslednji komentari

nina petrovic
Nedelja , 27.08.2017. 14:18h
Preporuka:
0
+
0
-
u oglasu , za radno mesto sobarica/cistacica izmedju ostalog, pise:"pranje prozora,zidova i plafona.." da li ste vi normalni??!! nikada nisam videla da sobarica/cistacica pere prozore u hotelu!!! moze da ga PREBRISE sa unutrasnje strane, ali da visi na simsu, ne!!! ... i kakvo je to pranje zidova i plafona??!!..i sve to, za koje pare ?? boze me sacuvaj takvih menadzera a i gazdi !!!!

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Hotelu Saint Ten prestižno priznanje – najbolji luksuzni butik hotel u regionu
15. Novembar 2018
Nakon niza uspeha, pred kraj 2018. godine Saint Ten hotel dobio je i prestižno priznanje...
Hotelijerstvo
U Lukovskoj banji počela gradnja novog hotela - Još 200 kreveta i 70 radnih mesta
09. Novembar 2018
Preduzeće "Planinka", nosilac turizma u Kuršumliji i okolini, u obližnjoj...
Hotelijerstvo
Boutique hoteli čiji lobiji oduzimaju dah
07. Novembar 2018
Kada je reč o hotelskim lobijima, davno je prošlo vreme kada su hoteli želeli da...
Hotelijerstvo
Alibaba otvara svoj prvi hotel koji će pružati futurističku uslugu gostima
06. Novembar 2018
Kineska kompanija "Alibaba Group" najavila je otvaranje svog prvog hotela...