I Beograd dobio svoj hotel "Savoy"!

09. Jun 2016
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!
I Beograd dobio svoj hotel 'Savoy'!

Nekada Dom grafičkih radnika, a sada luksuzni hotel "City Savoy", smešten je u samom centru Beograda, u Cetinjskoj ulici, nedaleko od čuvene boemske četvrti - Skadarlije.

Građevina, koja poštuje stil, kolorit i visinu okolnih zgrada, savršeno se uklapa u okolinu starog Beograda, dok je unutrašnjost hotela ispunjena toplim nijansama zlatne u kombinaciji sa orahovinom i mermerom koji stvaraju osećaj ugodnosti i ekstravagantnosti.

Hotel "City Savoj" raspolaže sa 31 elegantno i moderno opremnjenom sobom i jednim apartmanom.

Sve sobe i apartman poseduju moderne touch sensitive komande, sef veličine laptopa, kontrolu svetala na dodir, LED televizore sa velikim izborom kanala, besplatan WI-FI, mini barove i potpunu kontolu klimatizacije unutar sobe, kao i podno grejanje u kupatilu.

Sva kupatila su obložena najfinijim mermerom, sa komodama od orahovine i tuš kabinama od ručno izvajanih stakala, upotpunjenim "Salvatore Ferragamo" kozmetikom.

U okviru hotela nalazi se "City Caffe" u kom gosti mogu provesti prijatno jutro, popodne ili veče sa prijateljima, uz degustaciju bogate selekcije najfinijih alkoholnih pića, koktela, smothies-a ili pažljivo odabranih kafa.
 
Internacionalna ponuda "City Savoy" restorana, u skladu sa raznovrsnim vinima i pićima iz celog sveta, učiniće da gosti uživaju u svakom obroku u prijatnom ambijentu.

Intimni "Fine Dinning Lounge" sa sopstvenom vinotekom i stolom od orahovine za 12 osoba, a pod magično pozlaćenom kupolom, predstavlja jedno od najekskluzivnijih mesta u gradu.

Oaza uživanja i relaksacije u centru Beograda, "Savoy Spa", svim posetiocima nudi odmor od stresne svakodnevnice. Bilo da se odluče za tursko kupatilo, saunu, đakuzi ili niz stručnih masaža, doživeće jedinstven ugođaj.

Hotel na zahtev gostiju obezbeđuje i prevoz od i do aerodroma, kao i usluge vozača, pakovanja i raspakivanja i hemijskog pranja i peglanja.

Na gostima je samo da se prepuste čarima ovog šarmantnog hotela koji ima dušu.

Poslednji komentari

nina petrovic
Nedelja , 27.08.2017. 14:18h
Preporuka:
0
+
0
-
u oglasu , za radno mesto sobarica/cistacica izmedju ostalog, pise:"pranje prozora,zidova i plafona.." da li ste vi normalni??!! nikada nisam videla da sobarica/cistacica pere prozore u hotelu!!! moze da ga PREBRISE sa unutrasnje strane, ali da visi na simsu, ne!!! ... i kakvo je to pranje zidova i plafona??!!..i sve to, za koje pare ?? boze me sacuvaj takvih menadzera a i gazdi !!!!

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Subvencije za gradnju hotela u nekategorisanim banjama
17. Januar 2019
Država je za podsticaje investitorima koji bi želeli da ulažu u Srbiju, iz budžeta za ovu...
Hotelijerstvo
Više od 4.000 smeštaja iz Srbije dobilo globalna priznanja kompanije Booking.com
16. Januar 2019
Booking.com jedna od najvećih kompanija za onlajn rezervacije smeštaja na svetu,...
Hotelijerstvo
Deset prelepih hotela koje je oblikovala priroda
16. Januar 2019
Bilo da su izgrađeni od sirovih organskih materijala ili uklesani u svoju okolinu, pojedini...
Hotelijerstvo
Deset najluksuznijih hotelskih bazena na svetu
14. Januar 2019
Sa prelepim dizajnom i sofisticiranim sadržajima, smešteni na krovu visoke zgrade sa...