Kompanija Todor Hotels zvanično preuzela restoran Šešir moj

03. April 2017

Kompanija "Todor Hotels", koja je poslovnu reputaciju stekla na polju modne industrije poslujući pod brendom "Todor", i u čijem sastavu se nalaze "Beograd Art Hotel" sa 4* u Knez Mihailovoj ulici i "Vila Aleksandar" sa 4* u Vrnjačkoj Banji, zvanično je 1. aprila preuzela poslovanje čuvenog restorana "Šešir moj" u Skadarliji.

- Izuzetno smo ponosni što je restoran "Šešir moj" ušao u sastav kompanije "Todor Hotels", jer je oličenje tradicije i šarma boemskog dela grada, jer ima odličnu lokaciju, najbolje tamburaše, jer je mesto dobre zabave, animacije i druženja i vrhunske ponude srpskih tradicionalnih jela - rekla je Vesna Gogić, direktorka "Todor Hotels".

Da podsetimo, ovaj restoran sa najcvetnijom "fasadom" u Beogradu, bio je 25 godina u vlasništvu čuvenog restoratera i humaniste Vlade Ilića, koji je prošle godine odlučio da se povuče iz restoranskog biznisa i ode u zasluženu penziju.

Restoran je dobitnik mnogobrojnih nagrada i priznanja: Najbolji restoran u Jugoistočnoj Evropi po oceni Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva; Najbolji restoran u Srbiji po oceni žirija Kluba privrednih novinara; Najbolji restoran u Beogradu po izboru žirija novinara, umetnika i poznavalaca kulinarskih veština; dobitnik povelje Kulturno-prosvetne zajednice Srbije za doprinos ugostiteljstvu, turizmu i kulturi, te dobitnik priznanja "Zlatna desetka" za očuvanje tradicije i duha Skadarlije.

Comments (0)

Connected news

Restaurants
Gault&Millau gastronomski vodič 2024 - Srbija slavi vrhunac kulinarstva
25. April 2024
Ugledni gastronomski vodič Gault&Millau u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije na...
Restaurants
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. February 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restaurants
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. January 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restaurants
Kultna brza hrana Istanbula
28. December 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...