Zimski program u Muzeju Iluzija: NAŠA ZIMA PRIJA SVIMA!

01. Februar 2021
Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay

U susret snežnoj zimi, Muzej Iluzija kao deo najbržeg rastućeg svetskog franšiznog lanca, pripremio je program koji će otopiti i najhladnije dane! Manifestacija pod nazivom „Naša zima prija svima“ će se održati u periodu od 1.02.2021 do 31.03.2021. u Muzeju iluzija i obilovaće različitim benefitima i novim izazovnim sadržajima.

Februar mesec je posvećen ljubavi pa će tako svi parovi koji posete Muzej Iluzija kao orignalno mesto za sastanke - dobiti popuste na karte. Na sam Dan zaljubljenih za njih su pripremljena dodatna iznenađenja i pogodnosti.

Tokom čitavog februara i marta, porodice očekuje uzbudljiva zima na mestu gde sve štima! Svakog petka u periodu od 18h do 19h biće organizovana čuvena „Potraga za blagom“ u kojoj će se takmičiti dve porodice, a one najvisprenije očekuje finalno takmičenje krajem marta i originalna nagrada. Cena za ovaj tip aktivnosti u muzeju je posebno formirana.

Vikendima se nastavlja takmičarska atmosfera od 12 do 16 h. Tada će porodice imati priliku da učestvuju u zabavnom interaktivnom kvizu na temu opšte informisanosti i sveta iluzija, a sve to po ceni koja važi za obilazak muzeja. Suprotnu stranu dodeljuje organizator ali i sama porodica može pozvati drugu takmičarsku ekipu istog sastava.

Zbog predviđenog velikog interesovanja, organizacijskih potreba i epidemioloških mera za porodične programe je obavezno prijavljivanje unapred - meilom: info@muzejiluzija.rs

Od 1.02 do 31.03.2021. za sve ostale ljubitelje iluzija, sreda će biti najtopliji dan u nedelji! U periodu od 16 do 20 h, u Muzeju Iluzija čeka vas po prvi put Happy Hour sa 20% popusta na sve tipove karata, kao i na određeni asortiman čuvenih didaktičkih igrica!

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Airbus otpušta 2.500 zaposlenih do sredine 2026.
17. Oktobar 2024
Evropski konzorcijum Airbus je u sredu saopštio da pod pritiskom poslovnih...
Turizam
Zaječar dobija Park rimskih careva
17. Oktobar 2024
U okviru sportskog kompleksa Kraljevica u Zaječaru u planu je gradnja Parka rimskih careva sa...
Turizam
I tokom zime dva dnevna leta na liniji Beograd-Amsterdam
30. Septembar 2024
U svom zimskom redu letenja, koji traje od 27. oktobra 2024. do 30. marta 2025, holandska...
Turizam
Održan Turistički forum Srbije u Kuršumlijskoj Banji
30. Septembar 2024
U Hotela Planinka od 26. do 28. septembra, održan je Turistički forum 2024, u organizaciji...