Zimski program u Muzeju Iluzija: NAŠA ZIMA PRIJA SVIMA!

01. Februar 2021
Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay

U susret snežnoj zimi, Muzej Iluzija kao deo najbržeg rastućeg svetskog franšiznog lanca, pripremio je program koji će otopiti i najhladnije dane! Manifestacija pod nazivom „Naša zima prija svima“ će se održati u periodu od 1.02.2021 do 31.03.2021. u Muzeju iluzija i obilovaće različitim benefitima i novim izazovnim sadržajima.

Februar mesec je posvećen ljubavi pa će tako svi parovi koji posete Muzej Iluzija kao orignalno mesto za sastanke - dobiti popuste na karte. Na sam Dan zaljubljenih za njih su pripremljena dodatna iznenađenja i pogodnosti.

Tokom čitavog februara i marta, porodice očekuje uzbudljiva zima na mestu gde sve štima! Svakog petka u periodu od 18h do 19h biće organizovana čuvena „Potraga za blagom“ u kojoj će se takmičiti dve porodice, a one najvisprenije očekuje finalno takmičenje krajem marta i originalna nagrada. Cena za ovaj tip aktivnosti u muzeju je posebno formirana.

Vikendima se nastavlja takmičarska atmosfera od 12 do 16 h. Tada će porodice imati priliku da učestvuju u zabavnom interaktivnom kvizu na temu opšte informisanosti i sveta iluzija, a sve to po ceni koja važi za obilazak muzeja. Suprotnu stranu dodeljuje organizator ali i sama porodica može pozvati drugu takmičarsku ekipu istog sastava.

Zbog predviđenog velikog interesovanja, organizacijskih potreba i epidemioloških mera za porodične programe je obavezno prijavljivanje unapred - meilom: info@muzejiluzija.rs

Od 1.02 do 31.03.2021. za sve ostale ljubitelje iluzija, sreda će biti najtopliji dan u nedelji! U periodu od 16 do 20 h, u Muzeju Iluzija čeka vas po prvi put Happy Hour sa 20% popusta na sve tipove karata, kao i na određeni asortiman čuvenih didaktičkih igrica!

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...