Wizz Air uskoro uvodi letove iz Crne Gore

12. Maj 2016
Wizz Air uskoro uvodi letove iz Crne Gore

Wizz Air donosi svoje niskotarifne karte u Crnu Goru, sada 39. zemlju u mreži WIZZ-a, uvođenjem dve nove linije iz Podgorice. Wizz Air će ponuditi letove Podgorica - Milano  (aerodrom Bergamo) počevši od 20. avgusta, i Podgorica - Minhen (aerodrom Memingen), počevši od 21. avgusta. Na obe linije će leteti dva puta nedeljno, a karte su u prodaji na sajtu wizzair.com, sa početnom cenom od samo 24,99 evra.
 
Wizz Air nastavlja da raste u Centralnoj i Istočnoj Evropi, prevozeći više od 20 miliona putnika u poslednjih 12 meseci. Wizz Air je dodao četiri nove baze u 2015. godini - Tuzla (Bosna i Hercegovina), Debrecen (Mađarska), Košice (Slovačka) i Lublin (Poljska), i najavio još tri čije je otvaranje planirano kasnije ove godine: u Jaši i Sibiju (Rumunija) i Kutaisiju (Gruzija). 

John Stephenson, izvršni potpredsednik Wizz Air-a je izjavio:  - Veoma smo uzbuđeni što donosimo niskotarifne karte WIZZ Air-a u Podgoricu i povezujemo je sa popularnim italijanskim i nemačkim regionima. Ovim ne samo da obezbeđujemo niskotarifne usluge za putnike koji putuju u slobodno vrijeme i poslovne putnike iz Crne Gore koji idu na zapad, već i odlične karte putnicima koji dolaze na istok da bi otkrili hranu, kulturu, biološku raznovrsnost i prekrasne predele u Crnoj Gori.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...