Wizz Air danas nudi popust od 20 odsto na sve letove!

18. Oktobar 2018
Wizz Air danas nudi popust od 20 odsto na sve letove!
Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, danas nudi popust od 20 odsto na sve letove koji se rezervišu u toku dana. Popust od 20 odsto se odnosi na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse. Period putovanja nije ograničen. Cena se...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

turista
Subota , 20.10.2018. 13:18h
Preporuka:
0
+
0
-
Zasto se ukida let do Malmea otkad je drzava preuzela niski aerodrom? Jel da bi se povecao promet beogradskog aerodroma? Ispada da Nislije nisu uludo branili svoj aerodrom od prelaska u drzavnu svojinu!