Vrnjačka Banja: Takmičenje u najdužem poljupcu krunisano veridbom

17. Februar 2016
Ilustracija, foto: pixabay
Ilustracija, foto: pixabay

Pred velikim brojem posmatrača i po predivnom vremenu za ovo doba godine, na Dan zaljubljenih je po osmi put održano takmičenje u najdužem poljupcu na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji.

I ove godine, pobednici u najdužem poljupcu su dosadašnji rekorderi, Irena Alurac i Đorđe Božić iz Kruševca, čiji je poljubac ovog puta trajao 68 minuta. Osim pobede, oni će ovogodišnje takmičenje pamtiti po još jednom važnom događaju:

- Pred početak takmičenja Đorđe me je zaprosio. Bila sam oduševljena, jer nisam znala njegovu nameru. Još više ga sada volim, jer nije mala stvar javno iskazati osećanja pred ovolikim brojem medija i posmatrača. Zato je ovo za nas dvostruka pobeda - rekla je Irena, koja je sa svojim partnerom u ovoj disciplini pobeđivala i 2013, 2014. i 2015. godine.

U kategoriji "najatraktivniji par" pobedili su Anita Rečević i Stefan Nedeljković iz Kraljeva, dok su najudaljeniji par Aleksandra i Danijel Kostić iz Pirota. Najstariji par su Milojka i Dragoslav Jevđić iz Topole, koji imaju 56 godina.

Vredne nagrade (putovanje u Prag, wellness vikendi, Swarovski nakit…) privukle su do sada najveći broj parova - ukupno 24.

- Ostali parovi mogu napokon da odahnu. Irena i Đorđe su definitivno najavili povlačenje, tako da su ostavili mogućnost i da neko drugi pobedi, jer protiv njih jednostavno nije bilo “leka” - duhovito je zaključio Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...