Virtuelni sajmovi u Beču

16. April 2021
Image by Gerd Altmann from Pixabay
Image by Gerd Altmann from Pixabay

Zbog nesigurne trenutne situacije u maju 2021. godine brojni planirani događaji na bečkom sajmu održaće se virtuelnim putem. Aktuelna situacija zahteva da se organizatori sajmova okrenu novim mogućnostima. Tako će se sajam turizma, „Stanovanje & enterijer“ i Bečki sajam nekretnina održati u digitalnom formatu. Predviđeno je predstavljanje izlagača, Livestreams, stručna predavanja kao i mogućnost interakcije.  

Digitalni sajam turizma

Po planu je 7. i 8. maja 2021. godine najavljeno održavanje sajma turizma na Bečkom sajmištu. Dešavanja u vezi sa korona virusom i nestabilni okvirni sprečili su realizaciju sajamskih događaja. Zbog toga će se sajam turizma ovoga puta obaviti u čisto digitalnom formatu pod naslovom „Digitalni sajam turizma letnja edicija“. Najveći sajam odmora i putovanja u Austriji će putem svojih digitalnih kanala privlačiti ljubitelje putovanja, informisati, odgovarati na pitanja i zabavljati sve zainteresovane. Sajam se može pratiti uživo 7. i 8. maja 2021. godine a kasnije će svi sadržaji biti dostupni još do 14. maja. (Prijava)

Stanovanje & enterijer i Bečki sajam nekretnina

I najveći sajam stanovanja u Austriji kao i sajam nekretnina predstaviće se u maju 2021. godine digitalno umesto analogno. Time su organizatori želeli izaći u susret posetiocima koji su prošle godine zbog korona virusa morali da propuste ova dva sajma i odlučili da se manifestacije alternativno održe u digitalnom formatu. Digitalna varijanta treba izlagačima da pruži prostor za predstavljanje najnovijih proizvoda i trendova. Oba sajma održaće se 29. maja uživo. 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...