Učestvujte u kampanji #MojaZapadnaSrbija i osvojite vredne nagrade!

27. Jun 2017

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u saradnji sa turističkim organizacijama: Zlatibora, Užica, Bajine Bašte, Zlatara, Prijepolja, Sjenice, Ivanjice, Arilja, Požege i Kosjerića pokrenula je promotivnu kampanju na društvenim mrežama pod nazivom “Moja Zapadna Srbija”, a učesnike očekuju vredne nagrade!

Kampanja će motivisati korisnike da na Instagramu i Fejsbuku šeruju fotografije i video materijale sa haštagom #MojaZapadnaSrbija u kojima se prikazuju, isključivo iz prvog lica, doživljaji turista u Zapadnoj Srbiji.

- Jedan od osnovnih preduslova da turista izabere mesto za odmor je da on zamisli sebe u toj destinaciji. Sadržaj iz prvog lica, koji će biti kreiran ovom kampanjom, pružiće potencijalnim turistima upravo to - bolju mogućnost da zamisle sebe u turističkoj regiji Zapadna Srbija, da zamisle svoju interakciju sa atrakcijama, gastronomijom, tradicijom, ljudima… - objašnjavaju iz Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, pozivajući sve turiste, ali i lokalno stanovništvo, da se priključe kampanji i tako doprinesu promociji regije.
 
Da biste učestvovali u kampanji potrebno je da načinite samo 3 koraka:

1. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije – Zlatibor, Zlatar, Uvac, Goliju, Ivanjicu, Taru, Drinu, Bajinu Baštu, Užice, Mokru Goru, Sjeničko-peštersku visoravan, Prijepolje, Požegu, Arilje, Kosjerić...

2. Napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije;

3. Podelite na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija.

Svake nedelje će se birati najlepše fotografije i video snimci koji će autorima doneti besplatni boravak u Zapadnoj Srbiji. Osim nedeljnih, obezbeđene su i mesečne nagrade i to u prestižnim hotelima ove regije, i tako u narednih 6 meseci, kada će se na kraju kampanje izabrati najlepše fotografije koje će se naći i u promotivnom materijalu turističkih organizacija.
 
Više informacija možete pronaći na zvaničnoj stranici kampanje.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...