U hotelu Square Nine: Prvi zvanični korporativni događaj kongresne industrije

29. Maj 2021
Predstavnici beogradskih hotela i Vekol tim - Foto: Orange studio
Predstavnici beogradskih hotela i Vekol tim - Foto: Orange studio

Kompanija DHC Vekol – višedecenijski lider u oblasti kongresnog turizma u Srbiji – predstavila je zvanicama u hotelu Square Nine redizajn i najavila nove poslovne poduhvate na prvom zvaničnom korporativnom događaju kongresne industrije od izbijanja pandemije.

Kompanija koja posluje više od dvadeset godina okupila je u prijatnom ambijentu hotela Square Nine više od sedamdeset istaknutih predstavnika kongresne, turističke, hotelijerske, ali i zdravstvene i modne industrije. U prisustvu velikog broja vernih klijenata, partnera i prijatelja kuće, kompanija DHC Vekol lansirala je novu paletu proizvoda i usluga, uključujući Vekol STUDIOS – interaktivni event studio opremljen najsavremenijim tehnologijama za proizvodnju i emitovanje hibridnih sadržaja, kao i Vekol Waterfront – prvi “business-only” open concept na Savi u kome će poslovni ljudi moći da uživaju u najvećoj privatnosti i komforu.
- Nakon perioda najdublje globalne krize duboko verujem u razvojnu šansu kongresnog turizma u Srbiji koji ima potencijal postane jedan od glavnih pokretača naše domaće privrede i kao takav zaslužuje da bude u nacionalnom strateškom fokusu. U međuvremenu mi nastavljamo sa globalnom promocijom destinacije u novim, izmenjenim okolnostima - ocenila je Tanja Bogdanov, osnivač i direktor kompanije. 
- Saradnja sa DHC Vekolom traje punih 12 godina i za sve to vreme oni su ostali najinovativnija partnerska firma sa kojom radimo. Ja dolazim iz velikog kolektiva u kom je prosečni broj godina zaposlenih svega 27. Kada radite sa toliko mladim timom morate uvek da imate novu energiju. Radujem se što je period fizičkog distanciranja iza nas i uzbuđena sam što polako pripremamo nove projekte, jer mladi žele da se srede, žele da dele iskustva, da se druže - rekla je Marija Pavlović, direktorka ljudskih resursa revizorske kompanije KPMG osvrćući se na poslovanje tokom pandemije. 
A da je pred nama period normalizacije društvenog života nada se i modna dizajnerka Verica Rakočević: - Ja se uvek trudim da razmišljam svetski na srpskom tlu, a u tome naći odgovarajućeg partnera koji će preduzeti sve rizike i izaći iz svega do tada viđenog je jako izazovno. U kompaniji DHC Vekol sam pronašla ljude koji razmišljaju kao ja i čije ideje putuju prostranstvima daleko van granica ove zemlje. Biće teško nadmašiti prvu hibridnu reviju na Balkanu kojom smo se 2020. godine definitivno upisali u istoriju, ali intenzivno radimo na tome, željni normalnog života koji ćemo udisati punim plućima - zaključila je Rakočević.  
 
PR Orange Studio
 
Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...