Turistička ponuda Srbije na sajmu u Dubaiju

18. April 2018
Turistička ponuda Srbije na sajmu u Dubaiju

Turistička organizacija Srbije (TOS), u okviru aktivnosti promocije turizma Srbije na inostranim tržištima, ove godine organizuje predstavljanje na Međunarodnom sajmu turizma Arabian Travel Market (ATM) 2018, koji se održava u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati, u periodu od 22. do 25. aprila 2018. godine.

Arabian Travel Market (ATM) je sajam od velikog značaja za međunarodna putovanja, a kao turistički događaj otvara izuzetne mogućnosti. U toku tri dana trajanja sajma ovaj B2B sajam generiše u proseku oko  2,4 milijarde dolara ugovorenih poslova,  svoju ponudu predstavlja 2,800 izlagača iz 86 zemalja, a sajam poseti  i preko 39.000 posetilaca.

Na sajmu će biti predstavljena ukupna turistička ponuda Srbije: kratki odmori u gradovima, aktivni odmor u prirodi, kulturno-istorijsko nasleđe zemlje, manifestacije i festivali, mogućnosti za porodični turizam.

Pored Turističke organizacije Srbije, na zajedničkom štandu će se predstaviti i Turistička organizacija Beograda, kao i turistička privreda Srbije: turističke agencije Travel & Event point, Balkan Holidays, Omniturs, Serbia Tour Operator, Intertours, Alpha travel SEE, hoteli Crowne Plaza i MujEn Lux Kopaonik i banje Srbije Prolom i Lukovska, Atomska, Merkur – Vrnjačka Banja. Na štandu Srbije ove godine će svoju turističku ponudu predstaviti i Republika Srpska.

Kroz poslovne mreže, globalni domet i fokus, ATM stvara poslovne mogućnosti koje su od velikog značaja za prezentaciju turističke ponude Srbije, ostvarenje veoma kvalitetnih kontakata i uključivanje turističkih destinacija u itinterere turoperatera Bliskog istoka, kao i za sklapanje drugih važnih poslovnih dogovora - navodi se u saopštenju TOS.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...
Turizam
Muzej automobila ispod Brankovog mosta - Poznata i buduća lokacija Muzeja Nikole Tesle
12. April 2024
Muzej automobila koji je pre oko dva meseca prinudno iseljen iz Moderne garaže u Majke...
Turizam
Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce
11. April 2024
Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”....