Turistička ponuda Srbije - glavna tema Ruske Gazete

17. Mart 2021
Foto: Promo
Foto: Promo

Srbija je glavna tema dnevnih novina ,,Ruska Gazeta“.  Turistička ponuda naše zemlje je, pod okriljem Turističke organizacije Srbije, predstavljena širokom auditorijumu čitalaca u Rusiji, u okviru specijalnog dodatka pod nazivom ,,Otkrijte Srbiju“.

Dnevni tiraž ,,Ruske gazete“ prevazilazi 800.000 izdanja, od čega se najveći broj proda u Moskvi i Sankt Petersburgu. Ovo je dnevni list koji se dostavlja kabinetu predsednika Ruske Federacije, premijeru i Ruskoj Dumi. Čitalačku publiku ovih novina čine i međunarodne multinacionalne kompanije, ruske aviokompanije, aerodromi, vodeći restorani i hoteli u Rusiji. ,,Ruska Gazeta“ sa dodatkom ,,Otkrijte Srbiju“ biće, takođe, dostupna ruskim ministarstvima, ambasadama Rusije širom sveta, ali i Ruskoj asocijaciji turoperatera.

Ovaj dodatak o Srbiji izlazi u vreme kada je turistička privreda jedna od glavnih tema u Rusiji, jer će se u žiži javnosti naći u toku trajanja međunarodnog online sajma turizma MITT 2021, koji se održava od 16-18. marta.

Specijalni dodatak ,,Otkrijte Srbiji“, pored predstavljanja turističke ponude naše zemlje, sadrži i intervjue sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjanom Matić i direktorkom Turističke organizacije Srbije Marijom Labović.

U projektu izdavanja ovog dodatka su, porede TOS-a, učestvovale i Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Niš i Turistička organizacija Novi Sad.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...