Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Nemačkoj i Austriji

31. Avgust 2018

U okviru promotivnih aktivnosti na tržištu nemačkog govornog područja, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizovala je prezentacije aktuelne turističke ponude u dva nemačka i dva austrijska grada, u periodu od 27. do 30. avgusta.

Upriličene su prezentacije turističke ponude u Beču, Lincu, Frankfurtu i Dizeldorfu, u cilju proširenja saradnje sa postojećim partnerima i ostvarivanja saradnje sa turoperatorima koji do sada nisu u svojim programima imali aranžmane za Crnu Goru.

Predstavnik Nacionalne turističke organizacije Crne Gore upoznao je predstavnike turoperatora sa aktuelnom turističkom ponudom naše destinacije, mogućnostima za aktivni odmor, kulturnim znamenitostima, novim avio linijama, unapređenim smeštajnim kapacitetima, pozitivnim turističkim trendovima koje Crna Gora beleži. Takođe, predstavljen je Program podsticajnih mera koji realizuju Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, koji između ostalog, podrazumeva i podršku marketing aktivnostima na tržištima Nemačke i Austrije, pokrivanjem dela troškova za promotivne kampanje za Crnu Goru tokom 2018/2019. godine.

Među turoperatorima koji su prisustvovali prezentacijama u Lincu i Beču bili su: „Columbus“, „Kneissl touristik“, „Reisewelt“, „Schopfel Reisen“, „Reiseparadies Kastler“, „FTI Touristik“, „Ruefa“, „Moser Reisen“, „Die Reiserei“, „Web Index Austria“, „Mondial“, „AFT travel“, „TUI Austria“, „Eurotours International“, „Joe Far tours“, „Ruefa“, „Biblische Reisen“, „Columbus“, „Weltbewegend“, „Klug touristik“.



Prezentacijama u Frankfurtu i Dizeldorfu prisustvovali su neki od vodećih nemačkih turoperatora: „Ikarus Tours“, „DerPart“, „Kretschmer Events“, „Thomas Cook“, „VIP Tours LTD“, „I'tur“, „Der Deutches Reiseburo Dusseldorf“, „Alltours“, „World Insight Erlebnisreisen“, „TUI Reisen“, „Eisebahn Erlebnisreisen“, „Holiday Reisen“.

Posredstvom Nacionalne turističke organizacije Crne Gore agentima sa nemačkog i austrijskoj tržišta je od 21. avgusta na raspolaganju i online program „E-learning Montenegro“.  Cilj programa je obuka agenata prodaje kako bi na pravi način, kvalifikovano i motivisano prodavali aranžmane za Crnu Goru. Pohađanje ovog internet kursa je besplatno. Jedini uslov je da se turistički agent  registruje kako bi dobio korisničko ime i lozinku za pristup programu.

Aktivni učesnici koji uspešno prođu obuku i polože ispite, imaju mogućnost da osvoje tri nagradna sedmodnevna aranžmana u hotelu „Splendid Resort&Spa“ Crnoj Gori, koja je obezbedio strateški partner Nacionalne turističke organizacije Crne Gore HG „Montenegro Stars“.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...