Trostruko priznanje za prvu klasu "Etihad ervejza"

22. Jun 2017
Trostruko priznanje za prvu klasu 'Etihad ervejza'

Avio-kompanija Etihad ervejz je po treći put dobitnik 3 priznanja: za "najbolju prvu klasu na svetu", "najbolji ketering u prvoj klasi" i "najbolje sedište u prvoj klasi" na godišnjoj dodeli nagrada "Skytrax World Airline Awards". Nagrade su dodeljene na svečanosti u Muzeju vazduhoplovstva, tokom aeromitinga koji se svake dve godine održava u Parizu.

Prestižne nagrade "World Airline Awards" smatraju se globalnim standardom izvrsnosti u vazduhoplovstvu. Dobitnici se određuju na osnovu glasova i rezultata ankete koja se tokom deset meseci sprovodi među više od 19 miliona putnika iz 105 zemalja. Istraživanje obuhvata više od 325 avio-kompanija, od najvećih međunarodnih prevoznika do manjih domaćih kompanija, a standardi kvaliteta se procenjuju na osnovu 41. pokazatelja koji se odnose na proizvode i usluge, kako na aerodromu tako i u avionu.

Priznanja je primila Linda Celestino, potpredsednica za iskustvo gostiju Etihad ervejza, istakavši da su u ovoj avio-kompaniji veoma počastvovani, jer ove nagrade predstavljaju kulminaciju istraživanja zadovoljstva miliona putnika širom sveta.

Etihad ervejz nudi apartmane u prvoj klasi na brojnim širokotrupnim letelicama u svojoj floti. Kabina prve klase aviona A380 sadrži devet apartmana, jedinstvenih prostora površine 3,6 kvadratnih metara, koji sadrže fotelju od "poltrona frau" kože i odvojeni otoman koji se pretvara u krevet dužine 204 cm. Posebno kupatilo sa tuš kabinama je na raspolaganju isključivo gostima prve klase.

Avioni boing 787 raspolažu sa osam privatnih apartmana u prvoj klasi u jedinstvenom zakrivljenom rasporedu, prvom takve vrste u komercijalnoj avijaciji, gde je lični prostor uvećan za deset procenata. U apartmanima se nalazi "poltrona frau" kožna fotelja koja se može pretvoriti u krevet dužine 204 cm. Apartmani sadrže TV ekrane dijagonale 24 inča, velike stolove za obedovanje, lične garderobere i spoljna vrata koja omogućavaju punu privatnost.

Avioni boing 777 i erbas A330/A340, koji su konfigurisani u tri klase, takođe imaju "poltrona frau" sedišta u prvoj klasi.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...