Trka za „CVET“

05. Novembar 2021
Trka za „CVET“
Pre nego što konačnu odluku o dobitnicima ovogodišnjeg priznanja „Turistički cvet“ donese petočlani stručni žiri, o kandidatima će moći da se izjasne i onlajn glasači.
 
Nakon što je završena prijava za dodelu ove najprestižnije nagrade u oblasti turizma koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije, svi pristigli kandidati, razvrstani u pet kategorija, uz opise koje su predlagači dostavili, naći će se pred sudom onlajn publike. Od 5. do 19. novembra, svaki posetilac sajta https://turistickicvet.rs/glasanje.html moći će da da glas za svog favorita u oblasti turističke organizacije, receptivne turističke agencije, manifestacije, smeštajnog objekta, odnosno hotela, najuspešnije organizacije ili pojedinca.
 
Po isteku vremena predviđenog za glasanje, glasovi onlajn publike se sabiraju i u ukupnom zbiru, uvažavaju se kao šesti glas žirija.
 
Posle godine pauze u kojoj zbog pandemije nagrada „Turistički cvet“ nije dodeljena, na konkurs se ove godine javilo više od 70 kandidata. Želja da se pokaže ostvareno i potreba zaposlenih u turizmu, kao i turističke privrede, da svoje rezultate uporede sa drugima, daje nadu da je najteža faza iza nas i da će „postkovid“ period doneti bezbrižnije turističke dane.
 
Konačnu odluku o dobitnicima nagrade „Turistički cvet“ Turistička organizacija Srbije saopštiće na svečanoj dodeli sredinom decembra.
 

Izvor: TOS 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...