Tajland: Ekskurzije koje vraćaju osmeh na lice!

11. Jul 2018
Tajland: Ekskurzije koje vraćaju osmeh na lice!

Jedna od najlepših uspomena iz detinjstva su ekskurzije. Obilazak znamenitih, predivnih lokacija, te uživanje i sticanje uspomena - iskustvo je koje se ne zaboravlja.

Svako od nas pod pritiskom brze i nimalo lake svakodnevnice često u mislima posegne upravo za ovim uspomenama, kao kutku u kome stanuju bezbrižnost i jednostavna radost života. Sa jedinom željom da se to vreme vrati, shvatamo koliko je zapravo malo potrebno za istinski ispunjeno srce.

A šta ako je ipak moguće oživeti najlepše trenutke, i istovremeno stvarati potpuno nove? To vam nude Sabai Travel ekskurzije!

Mislite da poznajete Tajland - egzotičnu zemlju čiji osmeh ne prestaje 24/7?

Da li ste znali za tradiciju Thai naroda koja se ogleda kroz veličanstven performans umetnosti koja predstavlja prebogatu kulturu azijske kraljevine? Ili za najvišu tačku planine u blizini Similan ostrva koja pruža pogled koji okrepljuje duh i telo? Ili pak da safari putovanje nije samo u Africi? Tajland ima i to, ali i časove kuvanja, nezaboravno druženje sa majmunima, slonovima, bufalima, vožnju kanuom…

A za rajski Hong islands i boravak koji prožima apsolutnim spokojem, ili pak rolerkoster kroz 4 ostrva za potpun hedonistički doživljaj? To je Andamansko more. Što ne znači da treba zapostaviti reku Chaophraya, ni plovidbu kanalom. Uz poslasticu kakvu nosi Bangkok, impozantnu palatu kraljeva (i čitav jedan grad!), Wat Phra Kaew ili Hram Smaragdnog Bude. Marble temple mermernog hrama… A da ni tu nije kraj, dokazaće eskurzije kroz Ploveću pijacu, fascinantnu, jedinstvenu u svetu i naravno Koh Lanta, skriveni biser Tajlanda koji svom gostu makar na jedan dan otkriva pravo, najlepše značenje reči odmor, posle kojeg će sve u životu biti lakše i lepše.

U svetu odraslih osetite se bar jednom kao ono dete nekada. Ne sećajte se, živite ponovo. Ispunite sebi želju. Ne čekajte da to neko uradi umesto vas, poklonite duši novu ekskurziju, nove uspomene. Jer, vi to zaslužujete.

Sabai Travel ekskurzije možete pogledati i bukirati OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...