Susret španskih turoperatera sa srpskim turističkim agencijama

24. Oktobar 2022
Image by congerdesign from Pixabay
Image by congerdesign from Pixabay

Turistička organizacija Srbije zajedno sa kompanijom Air Serbia, a u saradnji sa Marriott i Saint Ten hotelima je u okviru svoje kampanje približavanja turističkih destinacija u Srbiji turistima širom Evrope i sveta organizovala u Beogradu poslovne susrete turoperatera iz Španije i srpskih turističkih agencija. U sali beogradskog hotela "Saint Ten" međusobne poslovne razgovore obavilo je 11 turoperatera iz Španije, odnosno 15 receptivnih agencija iz Srbije.

Cilj ovog posebnog događaja je da se predstavi celokupna turistička ponuda Srbije, mogućnost odmora u srpskim gradovima, prirodnih lepota i manifestacija koje se održavaju tokom cele godine, bogate kulturne i gastronomske ponude kao i pogodnosti za porodični i aktivan odmor. Proširivanje saradnje sa turističkom privredom Španije i jačanje povezanosti uz direktne avio-letove Air Serbia ka španskim gradovima Madrid, Valensija i Barselona, kao i Palma i Malaga.

Uz pojačane aktivnosti promocije, a u svetlu priprema za nastup na međunarodnom sajmu turizma „Fitur“ koji će se održati tokom januara meseca u Madridu, gosti iz Španije će se tokom 4 dana boravka u Srbiji upoznati sa Beogradom, Novim Sadom, Sremskim Karlovcima, Fruškom Gorom i Topolom.

Gostima, učesnicima i predstavnicima medija na samom početku događaja obratili su se njegova ekselencija ambasador Kraljevine Španije gospodin Raul Bartolome Molina i direktorka Turističke organizacije Srbije gospođa Marija Labović, govoreći o značaju ovakve vrste susreta i jačanja turizma.

Turistička organizacija Srbije

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...