Spoj muzike i luksuza u hotelu Viceroy Kopaonik Srbija

26. Jul 2021
Foto: Promo
Foto: Promo
V - Fest By Viceroy debituje ovog leta sa poznatim muzičkim zvezdama i najboljim provodom na Kopaoniku, uz nezaboravna iskustva zbog kojih ćete se vraćati svakog leta u ovaj hotel
 
V fest by Viceroy - festival koji predstavlja jedinstveni spoj muzike i luksuza, održaće se od 29. jula do 1. avgusta u novootvorenom hotelu Viceroy Kopaonik Srbija. U Pique Ski Baru prvog „ski in, ski out“ rizorta sa 5 zvezdica u našoj zemlji, održaće se trodnevna manifestacija sa neverovatnim pogledom na Pančićev vrh. Za muzički program po najvišim standardima zaduženi su neki od najboljih vokala u Srbiji i regionu, zahvaljujući kojem će Kopaonik postati centar noćnog provoda u periodu trajanja festivala. Pobednica Evrovizije, muzička zvezda neverovatnog glasa, Marija Šerifović i pobednici najpopularnijih muzičkih takmičenja na Balkanu, talentovani umetnici Džejla Ramović i Aleksa Perović pobrinuće se za odličnu atmosferu, a za moderan i urban prizvuk biće zaduženi Sax'n'Groove i DJ Sonja Pavlica.
 
Beg sa vrelog asfalta i prepuštanje letnjim ritmovima i prijatnom večernjem povetarcu upotpuniće  lagani zalogaji kao i autentični kokteli profesionalnih barmena u Pique ski baru. Odabirom iskustva sa 5 zvezdica, gosti će imati priliku da dožive novu dimenziju luksuznog smeštaja u prostranim sobama, od kojih su neke najveće po kvadraturi na Kopaniku, i degustiraju gurmansku ponudu koja budi sva čula. 
 
Uživanje u kvalitetnim zabavnim sadržajima iziskuje dosta energije, zato je veoma važno napuniti baterije i započeti dan na pravi način, uz međunarodne i domaće specijalitete u restoranu Mountain Kitchen. Ovo mesto predstavlja srce hotela Viceroy Kopaonik Srbija, a njegova bogata ponuda obuhvata i različite vrste najsofisticiranijih internacionalnih i vina iz regiona, namenjenim svim ljubiteljima ovog napitka koji savršeno upotpunjuje svaki ručak i večeru.
 
Tokom dana i pre početka festivalskog programa, posetioci mogu da se prepuste intimnoj atmosferi biblioteke u foajeu, uz „artisan“ kafu ili biljne čajeve, i prelistaju neke od brojnih domaćih i svetskih bestselera. „The Spa by Viceroy“ je još jedno mesto za potpuno opuštanje tela i uma nakon uzbudljivog provoda jer nudi jedinstveno wellness iskustvo, 6 soba za različite tretmane, zatvoreni revitalizirajući bazen, hidro-masažne kade i hamam. Planinske avanture mogu da se nastave kroz različite aktivnosti, kao što su pešačke ture ili vožnja kvadova kroz prelepe planinske predele Kopaonika.
 
Svi gosti hotela Viceroy Kopaonik Srbija uživaće u ekskluzivnim nastupima poznatih pevača i DJ-eva uživo, rezervisanjem jednog od V fest by Viceroy paketa ili samo kupovinom karata za nastupe po izboru. 
Više je nego dovoljno razloga da rezervišete svoje mesto na vreme i budete deo neponovljivog muzičkog programa, dok stvarate uspomene koje ćete zauvek pamtiti. Započnite svoje letnje avanture na pravom mestu: u hotelu Viceroy Kopaonik Srbija!
 
O VICEROY HOTELS & RESORTS
Viceroy Hotels & Resorts je globalni, savremeni luksuzni brend koji inspiriše posetioce jedinstvenim iskustvima, koja objedinjuju provokativan dizajn i intuitivnu uslugu. Dinamična odredišta sa autentičnim obeležjima lokalnih zajednica i kultura predstavljaju srž prepoznatljivog Viceroy doživljaja. Kako bi pružio još bolji ugođaj posetiocima, Viceroy je uspostavio tri jedinstvene hotelske kategorije – Icon Collection, koja se sastoji od neprevaziđenih objekata koji pružaju raskošno hotelsko iskustvo, Lifestyle Series za energičan boravak u živopisnim krajevima, kao i Urban Retreats, lociranim u smelim, ekscentričnim gradovima.
Portfolio brenda ogleda se u raznovrsnom spektru destinacija koje oduzimaju dah, uključujući Los Kabos, Santa Moniku, Čikago, Beverli Hils, Rivijera Maju, Snoumas, San Francisko i Sent Luciju. Otvaranjem hotela Viceroy Vašington i hotela Zena, brend se uspešno pozicionirao i u američkoj prestonici. Ovaj poznati lanac dodatno će obogatiti svoj međunarodni portfolio otvaranjem hotela Viceroy Кopaonik Srbija početkom 2021. godine, kao i hotela u portugalskom gradu Algarve tokom 2022. i panamskom Bokas Del Toru u 2023. godini.
Viceroy je član Global Hotel Alliance (GHA) DISCOVERY, jedinstvenog programa lojalnosti koji članovima nudi ekskluzivne pogodnosti i iskustva, u više od 570 hotela širom sveta. Za više informacija o Viceroy Hotels & Resorts posetite www.viceroyhotelsandresorts.com, kao i Facebook i Instagram stranice.
 
Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...
Turizam
Veliko interesovanje bugarske privrede za Beograd i Srbiju
14. Mart 2024
Na 40. jubilarnom sajmu turizma u Sofiji, najvećoj turističkoj manifestaciji u Bugarskoj,...