Spa centar "Rimski izvor" u Vrnjačkoj Banji počeo sa probnim radom

29. Jul 2015
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

Tačno u podne, 29. jula 2015. spa centar "Rimski izvor" u Vrnjačkoj Banji otvorio je vrata posetiocima. Multidisciplinarni kompleks, koji objedinjuje pet postojećih centara SB "Merkur", počeo je rad sa nepromenjenim cenama usluge.- "Rimski izvor" će svoj konačan izgled poprimiti tek za godinu dana, ali ovo danas su prvi koraci ka tom cilju. Ovakvi spa centri postoje u svim velikim svetskim banjama i njihova osnovna uloga je da gosti svih hotela u banji mogu da dobiju uslugu ujednačneog obima i kvaliteta – istakao je Miodrag Miljković, marketing menadžer SB "Merkur" i idejni tvorac centra. 

U odnosu na prethodno stanje, najviše promena može se videti u wellness centru, koji sada ima tri nova sadržaja – slanu pećinu, vrnjačku plažu i kofu za rashlađivanje, a u narednih nekoliko dana proradiće đakuzi, Knajpov potok, IC sauna i "led-ledeni".

Poslednja faza rekonstrukcije wellness centra planira se za jesen, kada će biti pušteni u rad veliki đakuzi, "Gočki vir" i "tropska kiša". Tokom promotivnog perioda, svi novi sadržaji biće dostupni bez promene cene, odnosno, po staroj ceni za wellness centar od 1.000 dinara za dva sata boravka.

- Centar za masaže prebačen je u poseban prostor sa potpuno izdvojenim salonima za masažu i kozmetiku, sobama za pedikir, itd, što korisnicima ovih usluga nudi potpuni mir i vrhunsko opuštanje – kazuje Miljković, i dodaje: – S druge strane, u ovom trenutku usluge "Balneo centra", "Centra medicinske estetike" i "Peloid centra" ostaju u istom prostoru i sa nepromenjenim obimom usluga, ali se sve te usluge mogu dobiti ulaskom kroz wellness centar, kroz jedan paket i jedan račun za plaćanje.

U sledećoj sezoni, kada bude poprimio konačni izgled, "Rimski izvor" će imati jednu centralnu recepciju, svi korisnici će na jednom punktu dobijati peškire, papuče i bade-mantile i birati u kom centru žele da koriste usluge, a svi troškovi će im se registrovati na čipu narukvice, dok će većina sadržaja funkcionisati bez potrebe pomoći osoblja centra, što će, po funkciji i obimu usluge, Vrnjačku Banju približiti najboljim evropskim destinacijama.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...