Sniženje cena avio-karata za Svetski dan turizma

27. Septembar 2022
Foto: Promo
Foto: Promo

Svetska turistička organizacija odredila je još 1970. godine 27. septembar kao Svetski dan turizma koji se na različite načine obeležava širom sveta sa ciljem da se ukaže na društveni, kulturni, ekonomski i politički značaj turističke delatnosti.

Koliko je turistička industrija ranjiva videli smo u doba pandemije koronavirusa, ali koliko je ona snažna i značajna kao ekonomski pokretač, pokazala nam je upravo ova godina u kojoj mnoge destinacije prijavljuju rekordne brojeve posetilaca. Zato je u talasu inflacije, a rukovođena jednim od programskih ciljeva Svetske turističke organizacije da benefiti koje donose putovanja treba da budu svima dostupni, francuska avio-kompanija Air France rešila da baš na Svetski dan turizma pokrene akciju smanjenja cena avio-karata za letove iz Srbije.

Air France danas pokreće „Rendez-vous” promotivnu kampanju koja putnicima iz Beograda nudi snižene cene povratnih karata do skoro 30 destinacija širom sveta. Avio-karte su obično najveća stavka putnog budžeta, a ako ih kupujete u poslednjem trenutku, njihova cena vas može neprijatno iznenaditi. Zato Air France poručuje svojim putnicima da nije tajna kako značajno uštedeti na avio-kartama.

Planirajte svoje putovanje unapred, a karte kupujte kada su na promociji ili nekoliko meseci pre putovanja. Među destinacijama na promociji nalaze se velike metropole poput Njujorka, Majamija, Los Anđelesa, ali i egzotične destinacije kao što su Point a Pitre (Gvadelupe), Fort de France (Martinik) i Sent Marten (Sveti Martin).

Air France „Rendez-vous” promotivna kampanja traje od 27. septembra do 06. oktobra 2022, a karte se mogu iskoristiti do 31. marta 2023. godine.

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Ako ovo propustite, ne ostaje vam ništa drugo do da sledite istraživanje koje je izvršio “Skajskener”, prema kome je najbolje je da avio-karte rezervišete čak 17 ili 18 nedelja pre putovanja, što vam može omogućiti uštedu i do 30 procenata.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...